به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بیمه سلامت، مهدی رضایی اظهار کرد: خدمات مربوط به ناباروری درمجموع جزو خدمات گرانقیمت محسوب میشود. از سال گذشته این خدمات برای نخستینبار تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفته است، اما ازآنجاکه در سال اول خدمت بود، مشکلاتی در نحوه ارائه خدمت توسط سازمانهای بیمهگر مشاهده شد.
وی افزود: به تدریج اشکالات مشخص شده و ما در سیر تکاملی شاهد ارتقای خدمات هستیم، سال گذشته بستههایی توسط شورای عالی بیمه تدوین و ابلاغ شد که ارائهدهندگان خدمت معترض این بستهها بودند، زیرا محدودیتهایی را اعمال میکرد به نوعی که ارائه دهندگان خدمت متضرر میشدند، بنابراین برای عقد قرارداد ارائه دهندگان خدمت تمکین نمیکردند.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه در ارائه خدمات تجدید نظرهایی صورت گرفت، تصریح کرد: درحال حاضر خدمات ارائه میشود و بیمه بدون سقف خدمات را خریداری میکند، ضمن اینکه تعرفههای تحت پوشش در سازمانهای بیمهگر پایه بر مبنای تعرفههای دولتی انجام میشد که این مساله هم مورد نقد بود؛ در حال حاضر تعرفههای عمومی هم که تقریباً ۱.۵ برابر تعرفههای دولتی محسوب میشود تحت پوشش قرارگرفته است که امیدواریم با تقویت منابع، به تعرفههای بخش خصوصی مصوب دولت نیز در آینده تعمیم یابد.
وی با بیان اینکه بهتر است مردم از خدمات در بخش دولتی استفاده کنند، اظهار کرد: در بخش دولتی ۹۰ درصد خدمات در بخش سرپایی و بستری تحت پوشش قرار دارد، ۱۰ درصد فرانشیز توسط بیمه شده پرداخت میشود و اگر بیمه شدهای به بخش خصوصی مراجعه کند، تعرفه عمومی که تقریباً ۱.۵ برابر تعرفه دولتی است مبنای پرداخت بیمهها قرار خواهد گرفت.
رضایی با تاکید بر اینکه درحالحاضر سقف ارائه خدمات برای درمان ناباروری نیز برداشته شده است، گفت: اگر افرادی ناباروری ثانویه داشته باشند نیز خدمات برای آنها درنظر گرفته شده است، همچنین سقطهای مکرر نیز به خدمات بیمهای اضافه شده است.
وی افزود: یکی از راهکارهای درست در هزینهکرد نظام سلامت و بهبود اثربخشی آن، استفاده منابع از طریق بیمهها است و عملکرد دو سال گذشته نشان میدهد که با توجه به این رویکرد، دقیقتر به اهداف نزدیک میشویم.
نظر شما