احمد صادقی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص وقوع بلایای طبیعی و وظیفه مدیریت شهری در رفع تبعات ایجاد شده در شهرها، اظهار کرد: سیل یکی از حوادث طبیعی است که تبعات بسیاری به همراه دارد و تهران در دهههای ۴۰ و ۵۰ شمسی با این حادثه روبهرو شده است و مدیران شهری تمهیداتی را در مقابله با خسارات جانی و مالی آن اندیشیدند. در مردادماه سال جاری نیز در بسیاری از نقاط کشور این بلای طبیعی رخ داد و خسارات زیادی را به شهرهای مختلف وارد کرد.
وی ادامه داد: هنگام وقوع بلایای طبیعی از جمله سیل لازم است سازمانها و ارگانها با همکاری یکدیگر بتوانند بحران را مدیریت کنند و پیشنهادهایی ارائه دهند تا در زمان بحران مشکلات و تبعات به حداقل برسد، همچنین تهران شهری کوهستانی است و رودخانهها در بالادست آن قرار دارد و از خارج وارد شهر میشود، لذا باید تمهیداتی در این زمینه در نظر گرفته شود تا خسارات و تبعات سیل به شهر و شهروندان کمتر شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در سال ۱۳۹۵ طرح جامع مقابله با سیل تهران با محوریت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و نیز با همکاری مرکز مطالعات شهرداری تهران به تصویب رسیده است، گفت: تکالیف قانونی شهرداری تهران برای پیشگیری از وقوع سیل و نیز افزایش تابآوری تهران در برابر سیل به صورت شفاف تبیین شده و بر این اساس وظیفه هر ارگان مشخص شده است.
وی با اشاره به طرح جامع مقابله با خسارات سیل و مدیریت روانآبها در پایتخت، اضافه کرد: تهران اولین شهر در کشور است که دارای طرح جامع مقابله با خسارات سیل و مدیریت روانآبها است و در حال حاضر سامانه هشدار سریع سیل در دو رود درهشهر تهران نصب شده و قرار است که هفت رود دره دیگر نیز به این سامانه تجهیز شود. سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران موظف به اجرایی کردن این طرح است تا بتوانیم قبل از وقوع سیل آمادگی لازم جهت مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشیم.
صادقی با بیان اینکه برای پیشگیری و مقابله با حوادث ناشی از سیلاب و آبگرفتگی همکاری تمام دستگاههای ذیربط لازم است، تصریح کرد: هنگام وقوع سیل اجرای عملیات آبخیزداری نقش مهمی در کاهش خسارات ناشی از سیل دارد و در این راستا وزارت جهاد کشاورزی باید تکالیف قانونی خود را اجرایی کند، رودخانههای بالادست تهران خارج از شهر است, لذا باید به طور مستمر کنترل، لایروبی و نگهداشت شود تا از نظر میزان ورودی و خروجی آب مشکلی ایجاد نشود.
نظر شما