به گزارش خبرنگار ایمنا، پانزدهم مردادماه سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، معاون وقت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که پس از بازگشت از یک پرواز عملیات شناسایی، آسمانی شد.
شهید بابایی یکی از افسران وفادار ارتش جمهوری اسلامی و از پیشتازان انقلاب بود. او با دارا بودن تعهد، ایمان و تخصص و مدیریت اسلامی، چنان درخشید که شایستگی فرماندهی وی در پایگاه هوایی اصفهان باعث شد تا مسئولان وقت نیروی هوایی در تاریخ هفتم مردادماه سال ۱۳۶۰ درجه او را از سروانی به درجه سرهنگی دومی ارتقا دهند.
او با کفایت، لیاقت و تعهد بیپایانی که در زمان تصدی فرماندهی پایگاه هوایی اصفهان از خود نشان داد، در نهم آذرماه سال ۱۳۶۲ با ارتقا به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیاتی فرماندهی نیروی هوایی منصوب و به ستاد فرماندهی در تهران منتقل شد.
شهید بابایی با روحیه شهادتطلبی به همراه شجاعت و ایثاری که در طول سالهای بعد، در جبهههای نور و شرف به نمایش گذاشت، صفحات نوین و زرینی بر تاریخ انقلاب دفاع مقدس و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود.
همزمان با سالروز شهادت شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی، کاربران توئیتر یاد و خاطره این بزرگمرد ایران اسلامی را گرامی داشتند.
کاربری با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) درباره شهید بابایی نوشت: «همانند شهید بابایی دلها را به هم نزدیک کنید؛ درون را پاک کنید، عمل را خالص کنید؛ برای خدا کار کنید، آن وقت خدای متعال برکت خواهد داد. عباس بابایی یک انسان واقعاً مؤمن و پرهیزگار و صادق بود.»
کاربر دیگری نوشت: «او رود جنون بود که دریا میشد / با بیرق آسمان برپا میشد / پرواز اگر نبود معلوم نبود / این مرد چگونه در زمین جا میشد»
یک کاربر نیز با توجه به عشق و ارادت شهید بابایی به حضرت اباعبداللهالحسین (ع) نوشت: «هر موقع روضه خون میگه، حر چکمه هاشو روی دوشش انداخته بود، یاد شهید عباس بابایی میافتم، آخه تو کتابش (پرواز تا بی نهایت) نوشته بود، وقتی روز عاشورا تو شهرک به دسته عزاداری رسید، ایشونم پوتین هاشو از گردن آویزون کرد و به دسته عزاداران پیوست.»
کاربر دیگری نیز نوشت: «شهید عباس بابایی، شهیدی که حج را در جنگ به جا آورد! با این فرماندهان جنگ را بردیم… خدایا در این دنیا چیزی ندارم، هرچه هست از آن توست.»
یک کاربر هم از مأموریتهای موفق شهید عباس بابایی در طول دوران هشت سال دفاع مقدس نوشت: «شهید عباس بابایی با بیش از ۳۰۰۰ ساعت پرواز با انواع هواپیماهای جنگنده، قسمت اعظم وقت خویش را در پروازهای عملیاتی یا قرارگاهها و جبهههای جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد و تنها از سال ۱۳۶۴ تا هنگام شهادت، بیش از ۶۰ مأموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رسانید.»
نظر شما