محمدرضا خسروی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: منفذهای فعال و غیرفعال موش در محلههای یک تا شش منطقه اسلامآباد شهرداری کرج با مشارکت شهروندان از طریق ثبت پیام در سامانه ۱۳۷ و گشت مستمر اکیپهای مبارزه با جانوران موذی سازمان مدیریت پسماند، شناسایی و طعمهگذاری شد.
وی افزود: تمام طعمههای بهکار گرفته شده در این طرح مورد تأیید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است که کمترین خطر را برای انسان دارد و مراحل اجرای عملیات طعمهگذاری با نظارت و هماهنگی سازمان مدیریت پسماند انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با بیان اینکه طعمهگذاری فقط در جویهای واقع در خیابانهای اصلی به غیر از منازل مسکونی و کوچهها انجام میشود، تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید طعمهها با دست انسان تماس داشته باشد، زیرا موش به بوی بدن انسان بسیار حساس است و تماس دست با طعمه مسموم باعث استفاده نکردن موشها از طعمه میشود.
وی با اشاره به روش اجرای طرح طعمهگذاری، گفت: ابتدا معابر و خیابانهای اصلی شهر توسط کارشناسان بازدید میشود، مرحله بعد شناسایی مناطق از نظر میزان آلودگی و کانون وفور موش است، سپس با نصب بنر هشدار و اطلاعرسانی به شهروندان و کسبه در مسیرهای مورد نظر، عملیات طعمهگذاری با سموم ضد انعقادی انجام میشود.
خسروی خاطرنشان کرد: عملیات طعمهگذاری در سطح محلههای یک تا شش منطقه اسلامآباد با مقدار ۵۰ کیلوگرم سم و اطلاعرسانی لازم به شهروندان با نصب بنر انجام شده است.
نظر شما