به گزارش ایمنا، ایمان شمسایی اظهار کرد: ملاک واحدی برای شناسایی خبرنگاران وجود ندارد و نبود نظام حرفهای مشخص از ضعفهای صنف روزنامهنگاری است.
وی ادامه داد: تشکلهای مختلفی به فعالیت مشغول هستند، اما این الزام وجود ندارد که هرکس عضو این تشکلها بود خبرنگار است. در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سالها است سامانه جامع رسانههای کشور که سامانه صدور مجوزهایی، چون نشریات، کانونهای تبلیغاتی و مواردی از این دست است برای عضویت خبرنگاران وجود دارد و ملاک معاونت مطبوعاتی برای حمایت مادی از خبرنگاران، عضویت آنها در این سامانه است، به طور مثال خبرنگارانی که تمایل به عضویت در صندوق هنر دارند اول باید در سامانه جامع رسانهها عضو شوند.
شمسایی با بیان این نکته که حمایتهای معنوی از همه خبرنگاران وجود دارد، گفت: ما برای پیگیری امور جاری خبرنگاران و مواردی که قانون به ما اجازه میدهد قید خاصی نداریم، اما در مواردی، چون اینترنت خبرنگاری، معرفی به صندوق هنر و مواردی که زین پس رخ خواهد داد صرفاً به اعضای سامانه جامع خدمات میدهیم و برای عضویت خبرنگاران در سامانه، نامه تأیید مدیرمسئول به عنوان گواهی اشتغال به کار توسط خبرنگاران بارگذاری میشود و به صورت دورهای پالایش میشود.
وی افزود: خبرنگاران میتوانند با ورود به سامانه جامع رسانههای کشور به نشانی e-rasaneh.ir نسبت به ثبت مشخصات و بارگذاری مدارک خود در بخش خبرنگاران این سامانه اقدام کنند.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارشنبه گذشته در حاشیه جلسه هیئت دولت گفته بود امسال هم برای خبرنگارانی که معاونت مطبوعاتی آنها را تأیید کند بستههای اینترنت خواهیم داشت.
نظر شما