به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، تعداد فوتیهای بیماران کرونایی از ۶۹ مورد در هفته آخر تیر به ۲۰۴ مورد در هفته اول مرداد رسید.
بستریهای کرونا نیز نسبت به هفته آخر تیرماه از ۴۱۱۹ نفر به ۷۳۷۶ نفر و تعداد بیماران سرپایی هم از ۲۸ هزار و ۶۱۷ نفر به ۴۶ هزار و ۱۷۱ افزایش یافت.
در استان تهران از ابتدای شیوع اپیدمی تا کنون شامل ۱۹۴ هزار و ۶۹۶ مورد بستری، ۲۱ هزار و ۲۵۳ مورد فوتی و ۴۱۸ هزار و ۶۷۲ مورد سرپایی مثبت شناسایی شده است.
براساس آخرین بهروزرسانیها، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از ۵۷ به ۱۲۰ افزایش یافته همچنین تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۸۶ به ۱۱۲ شهر افزایش یافته است.
تعداد شهرهای با وضعیت زرد از ۱۹۹ به ۱۶۶ و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از ۱۰۶ به ۵۰ شهر رسید.
براین اساس، اکنون ۱۲۰ شهر در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهر در وضعیت زرد و فقط ۵۰ شهر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
تزریق دوز یادآور ضروری است
بهرام عیناللهی وزیر بهداشت نیز درباره اینکه واکسیناسیون ایمنی دائمی نمیدهد و بعد از مدتی ایمنی کاهش مییابد، گفت: اخیراً تغییراتی در امیکرون ایجاد شده و جهش با سرعت بیشتری دارد که میتواند بیماریزایی ایجاد کند. ما از واکسیناسیون به عنوان «یادآوری» نام میبریم و توصیه ما به مردم که به ما کمک بسیاری کردند این است که افراد بالای ۱۲ سال واکسن یادآوری را تزریق کنند. ما بازگشت حجاج، بازگشایی مدارس، ایام محرم را داریم که ممکن است ویروس را منتقل کنند و افزایش دهند.
با توجه به افزایش موارد ابتلاء، بستریها، سرپاییها و شهرهای قرمز و نارنجی، بر استفاده از ماسک در کلیه فضاها چه باز و چه سر پوشیده در این شهرهای قرمز و نارنجی تاکید میشود.
عباس شیراوژن در صفحه توئیت خود نوشت: همچون بیشتر نقاط دنیا، شاهد روند افزایشی ابتلاء به کرونا با زیرسویه BA۵ هستیم که ما مسئولان و عموم مردم باید مراقب باشیم با عادی انگاریها، این روند شتاب بیشتری نگیرد.
وی با اشاره به فعالتر شدن طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج مستضعفین که به غربالگری و پیشگیری توجه خاص دارد، اظهار کرد: مردم نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن پس از شش ماه از نوبتهای قبلی اقدام کنند.
نظر شما