بررسی چگونگی تشکیل زنجیره تامین و توزیع گوشت قرمز در بخش تعاون

در نشست مشترک کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی و کمیسیون تأمین و توزیع تعاونی‌های مصرف، چگونگی تشکیل زنجیره تأمین و توزیع گوشت قرمز در بخش تعاون با حضور فعالان اقتصادی حوزه دام در اتاق تعاون ایران بررسی شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون ایران، ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و حذف ارز ترجیحی ضرورت تأمین و توزیع کالاهای مورد نیاز مردم با شرایط، کیفیت و قیمت مناسب در دستور اتاق تعاون ایران قرار دارد و در این راستا بررسی چگونگی تشکیل زنجیره تأمین و توزیع گوشت قرمز در بخش تعاون نشست مشترکی برگزار شد و چگونگی تشکیل این زنجیره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست چگونگی تشکیل زنجیره تأمین و توزیع گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گوساله، بز، شتر و شترمرغ) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد، کمیسیون مصرف اتاق تعاون ایران نیاز به گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گوساله، بز، شتر و شترمرغ) به شکل تازه و منجمد برای توزیع میان ذی‌نفعان را طی یک هفته اعلام کند.

گفتی است در این نشست مقرر شد که اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنعت دامپروری، زمینه تولید قراردادی را با دامداران تحت پوشش خود فراهم کند. همچنین کمیسیون کشاورزی (کمیته امور دام) نیز میزان تأمین کالا و شرکت تعاونی فرآورده‌ای گوشتی و پروتئینی کشور هم امکانات کشتارگاهی بسته‌بندی و شبکه حمل و نقل سرد را اعلام کنند.

کد خبر 591584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.