به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری تهران، ایوب فصاحت اظهار کرد: روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن پسماند در میادین میوه و ترهبار تولید میشود که رقم بسیار بالایی است.
وی با اشاره به استفاده از پسماند به عنوان خوراک دام، افزود: اگر چه این فرایند کار پیچیدهای است، اما قابل انجام است که در حال حاضر در مرحله اول اجرای طرح تفکیک پسماندهای تر هستیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با بیان اینکه تفکیک پسماند تر در بازار میوه و ترهبار سلسبیل آغاز شده است، ادامه داد: این پسماندها برای تحویل به بعضی دامداریها با همکاری تعدادی از گروههای خیریه تفکیک میشود که امیدواریم در زمینه پسماند خشک نیز بتوانیم برنامهریزیهای لازم را جهت بهرهبرداری انجام دهیم.
وی تصریح کرد: بررسی راهاندازی یک کارخانه برای تبدیل پسماند به خوراک دام نیز در حال انجام است.
نظر شما