به گزارش ایمنا، تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۲ که در قطر برگزار خواهد شد، به میدان خواهد رفت. تیم ملی کشورمان در مرحله اول با ولز، انگلیس و آمریکا بازی خواهد کرد. تیم ملی فوتبال ایران در نخستین اردوی مقدماتی خود به الجزایر سفر کرده بود.
تعیین تکلیف نیمکت تیم ملی فوتبال ایران تا ساعاتی دیگر
سرمربی تیم تیم ملی فوتبال ایران به زودی معرفی میشود. انتظار میرفت پس از ماهها گمانهزنی درباره ادامه حضور «دراگان اسکوچیچ» روی نیمکت تیم ملی، تکلیف این مربی پس از برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون چند روز پیش مشخص شود، اما نه دیدگاه قاطعانهای که کمیته فنی فدراسیون فوتبال و در رأس آنها ابراهیم قاسمپور ارائه کرد در میان اهالی فوتبال خریداری داشت و نه جلسه هیئت رئیسه که یک روز بعدتر با حضور اسکوچیچ برگزار شد و البته به صورت قانونی به حد نصاب لازم برای تصمیمگیری نرسید، به نتیجه قابل توجهی ختم شد تا ابهامات پیرامون آینده نیمکت تیم ملی فزونی بگیرد.
ساعاتی پیش «احسان اصولی» سخنگوی فدراسیون فوتبال، بار دیگر مقابل خبرنگاران ایستاد و از تعیین تکلیف نیمکت تیم ملی تا ساعاتی دیگر پس از جلسهای که قرار است در مرکز ملی فوتبال با حضور اعضای کمیته فنی و اعضای هیئت رئیسه برگزار شود، خبر داد. او با اشاره به اتفاقات هفته گذشته توضیح داد: «هفته پیش هم جلسه مفصلی را به اتفاق اعضای محترم هیئت رئیسه و آقای اسکوچیچ در فدراسیون داشتیم. نکات زیادی در این جلسه طولانی شش ساعته رد و بدل شد. همانطورکه بعد از جلسه هم عرض کردم، یک سری دادهها و اطلاعات برای تکمیل اطلاعات اعضای هیئت رئیسه نیاز بود تا جمعآوری کنیم و گفتوگوهای دیگر هم شکل بگیرد. همانطورکه قول داده بودیم، امروز ۱۰ صبح جلسه هیئت رئیسه را در مرکز ملی فوتبال ایران برگزار خواهیم کرد و در خدمت اعضای کمیته فنی نیز خواهیم بود.»
این جلسه البته برخلاف جلسه هفته گذشته اعضای هیئت رئیسه و کمیته فنی فدراسیون فوتبال که یکی در مرکز ملی فوتبال و دیگری در فدراسیون برگزار شد، قرار است به صورت همزمان و در مرکز ملی فوتبال برگزار شود تا اعضای هیئت رئیسه پس از شنیدن دفاعیات سرمربی کروات تیم ملی به صورت مستقیم در جریان دلایل عدم صلاحیت اسکوچیچ از دیدگاه اعضای کمیته فنی قرار بگیرند.
اصولی در بخش دیگری از مصاحبهاش در پاسخ به این پرسش که آیا این جلسه به نتیجهگیری ویژهای منتج خواهد شد یا خیر، عنوان کرد: «امیدوارم براساس دادههایی که در کمیته فنی و فدراسیون جمعآوری شده و خود آقای ماجدی هم قرار بود اطلاعاتی را آماده کنند، همینطور برخی دیگر از اعضای هیئت رئیسه که قرار بوده اطلاعاتی را آماده کنند، امروز بتوانیم تصمیم نهایی را بگیریم و فردا بنده بتوانم بعد از جلسه نتیجه جلسه هیئت رئیسه را درخصوص سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خدمت مردم و هواداران عزیز اعلام کنم. البته اول باید روی بحث تغییر و عدم تغییر صحبت کنیم. عدم تغییر جزو گزینههای روی میز است.»
نتیجه این جلسه احتمالاً مهمترین خبری است که اهالی فوتبال دوست دارند در فاصله باقی مانده تا شروع جام جهانی فوتبال درمورد آن بدانند. موضوعی که البته به دلیل عزل چند چهره هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، مقبولیتنداشتنِ دیدگاه اعضای کمیته فنی فدراسیون در میان اهالی فوتبال، لرزان بودن صندلی میرشاد ماجدی که به طور موقت جایگزین عزیزیخادم شده و قدرت تصمیمگیری قاطعانه را از او گرفته با اما و اگرهای زیادی همراه شده و پاسخ به این پرسش مهم را پیچیدهتر هم کرده است.
احسان اصولی اما در این بین ادعا میکند که روز آینده درباره حداقل یک سوال که همکاری یا قطع همکاری با اسکوچیچ است، هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به جمعبندی میرسد و البته این در شرایطی است که به دلیل در بازداشت بودن شهره موسوی، عزل مهرداد سراجی و کنار رفتن دو عضو دیگر هیئت رئیسه به همراه عزیزیخادم روز آینده نیز جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای تصمیمگیری قانونی طبق اساسنامه به حد نصاب لازم که هشت نفر تعریف شده، نخواهد رسید.
تیمهای جام جهانی در کنار تیم ملی فوتبال ایران
آسیا: قطر، ایران، عربستان سعودی، کره جنوبی و ژاپن
اروپا: آلمان، انگلیس، بلژیک، کرواسی، هلند، دانمارک، اسپانیا، فرانسه، صربستان، سوئیس، پرتغال و لهستان
آفریقا: غنا، سنگال، تونس، مراکش و کامرون
آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، اکوادور و اروگوئه
آمریکای شمالی و مرکزی: کانادا، (آمریکا و مکزیک)
نماینده اقیانوسیه: برنده دیدار جزایر سلیمان - نیوزیلند، دهم فروردین ۱۴۰۱
نماینده آسیا: برنده دیدار استرالیا - امارات، هفدهم خرداد ۱۴۰۱
مرحله پلیآف
نماینده اقیانوسیه - تیم چهارم آمریکای شمالی
نماینده آسیا - تیم پنجم آمریکای جنوبی
ولز - برنده دیدار اوکراین و اسکاتلند
انگلیس، آمریکا و ولز؛ هم گروههای تیم ملی فوتبال ایران در قطر
انگلیس نخستین حریف تیم ملی فوتبال ایران
تیم ملی انگلستان با «گرت ساوتگیت» امید زیادی به جام جهانی پیش رو دارد. انگلیسیها که همیشه ادعا داشتهاند فوتبال اصالتاً برای این کشور است، در تلاشند تا بتوانند جام جهانی را به خانه ببرند و به سالها ناکامی خود در عرصه بینالمللی پایان دهند.
تیم ملی انگلستان اولین جام جهانی خود را در سال ۱۹۵۰ تجربه کرد. سهشیرها تاکنون ۱۶ بار در این مسابقات شرکت کردهاند و ازجمله تیمهایی هستند که در بزرگترین مسابقات فوتبال جهان سابقه زیادی دارند.
انگلستان در جام جهانی قبلی با تیمهای بلژیک، تونس و پاناما همگروه بود. آنها در نهایت موفق شدند به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی رقابتها صعود کنند. انگلیس در مرحله حذفی تیم کلمبیا را شکست داد و سپس سوئد را از دور مسابقات کنار زد. با این وجود در مرحله نیمه نهایی مقابل کرواسی که نایب قهرمان رقابتها شد شکست خوردند. انگلیس دیدار ردهبندی را نیز مقابل بلژیک واگذار کرد تا چهارم جهان شود.
نظر شما