به گزارش ایمنا، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی در حاشیه نشست تخصصی تبیین شاخصهای عفاف و حجاب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق آماری که فرماندهی نیروی انتظامی به ما ارائه میدهند ۴۱ درصد افرادی که در معابر عمومی توسط نیروی انتظامی تذکر میگیرند یا توقیف میشوند کارمندان دولت هستند؛ کسانی که در محل کار یا بعد از خروج از محل کار رعایت حجاب و عفاف را ندارند.
وی با بیان اینکه طبق قانون باید کسانی که بیرون مورد تذکر یا توبیخ قرار میگیرند به محل کارشان هم ارجاع داده شود، افزود: در این تذکر آن چیزی که مهم است اگر ما و دولت میخواهیم عفاف و حجاب و صیانت از خانوادهها را جدی بگیریم باید از خودمان شروع کنیم.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: ادارات مختلف اجازه نباید داشته باشند در محدوده و حیطه مدیریتی خودشان افراد بدحجاب داشته باشند و بعد به مردم در زمینه حفظ حجاب رهنمون دهند لذا در این طرح ستاد اولین عرصه و قدم شروع از دستگاههای دولتی و کارمندان است.
هاشمی گلپایگانی با بیان اینکه شاخصهای رفاه و حجاب برای دستگاههای دولتی مشخص و ابلاغ شده است، تاکید کرد: عفاف در شش مولفه است که عفاف در پوشش به صورت تفصیلی بیان و به همه دستگاههای دولتی ابلاغ شده است.
وی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳۲ دستگاه را در ۳۳۰ ماده موظف کرده کار انجام دهند که صدا و سیما بالاترین وظایف قانونی را دارد.
هاشمی گلپایگانی تصریح کرد: در قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر قوه قضائیه موظف است؛ شعبه ویژه برای امر به معروف و نهی از منکر راهاندازی کند.
وی به گشت ارشاد مسئولان که در این دولت مطرح شده اشاره و اضافه کرد: مدیران متخلف اولین و مهمترین قسمت این برخورد هستند و مردم برای گزارش مدیران متخلف به دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر آن دستگاه مراجعه کنند.
هاشمی گلپایگانی خاطرنشان کرد: در مقام بالاتر به دبیر استانی که در سایت مشخص است و اگر دبیر استانی اهمال کرد به سایت مرکز میتوانند مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
نظر شما