ارتقای کیفیت زیست‌بوم نوآوری شهری با ارتباط مدیریت شهری و دانش‌بنیان‌ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: به دنبال ایجاد اعتماد میان مجموعه مدیریت شهر و شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم،زیرا ارتباط آنها به حکمرانی خوب شهری و ارتقای کیفیت زیست بوم نوآوری شهر کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید ابراهیمی در آئین امضای تفاهم‌نامه مشارکت در توسعه و بهره‌برداری از سرای نوآوری فناوری اطلاعات و هوشمندسازی شهری بین دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و شهرداری اصفهان، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب امسال را به نام «تولید دانش بنیان و اشتغالزایی» نامگذاری کردند؛ باید به این باور برسیم که از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم، لذا امیدواریم شهرداری با داشتن این باور به نتایج مهمی در این حوزه دست یابد.

وی با اشاره به اینکه اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش بنیان زیر مجموعه معاونت برنامه‌ریزی شهرداری فعالیت می‌کند، ادامه داد: شناسایی نیازهای فناورانه و تعامل با این شرکت‌ها بر عهده این اداره است، زیرا رویکرد حوزه برنامه‌ریزی در این موضوع کمک به رشد و توسعه سازمان شهرداری و رفع مشکلات شهری است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به سیاست‌های تعریف شده در این حوزه در راستای رشد و توسعه، گفت: اولویت ما رفع نیازهای فناورانه در حوزه مدیریت شهری و استفاده حداکثری از پتانسیل نظام نوآوری، کارآفرینی، فناوری و نظام خلاقیت است.

وی با تاکید بر اینکه نیازسنجی فناورانه در شهرداری اصفهان انجام و به دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری اعلام شده است، تصریح کرد: با شهرک علمی تحقیقاتی نیز کارگروه مشترکی داریم که سیاست‌گذاری‌های کلان در آن انجام و پروژه‌هایی که به رفع مشکلات شهرداری کمک می‌کند نیز بررسی و دنبال می‌شود.

تصویب طرح الزام حمایت شهرداری از شرکت‌های دانش‌بنیان

ابراهیمی با بیان اینکه ایجاد سرای نوآوری و تعریف چند کار مشترک از نتایج ارتباط با دانشگاه آزاد اصفهان است، اضافه کرد: هدف اصلی این طرح استفاده از ظرفیت مجموعه ذی‌نفعان است که در حوزه نوآوری و فناوری مؤثر هستند.

وی با اشاره به تصویب طرح الزام حمایت شهرداری از شرکت‌های دانش‌بنیان در شورای اسلامی شهر، ادامه داد: این مصوبه ظرفیت خوبی برای شهرداری است که در این راستا تفاهم‌نامه با دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان امضا کرده‌ایم تا مجموعه شهرداری در حوزه مسئله‌یابی و آسیب شناسی کارهای ویژه‌ای انجام دهد.

معاون شهردار اصفهان با بیان اینکه پروژه مدیریت تکنولوژی برای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی انجام شده است، گفت: ایجاد صندوق‌های خطرپذیر و فضای کار اشتراکی، برپایی نمایشگاه عرضه توانمندی‌ها از دیگر اقدامات این حوزه بوده است تا از محصولات این شرکت‌ها در راستای رفع نیاز شهر استفاده کنیم.

وی ادامه داد: به دنبال ایجاد اعتماد میان مجموعه مدیریت شهر و شرکت‌های دانش بنیان هستیم چرا که ارتباط آنها به حکمرانی خوب شهری و ارتقای کیفیت زیست بوم نوآوری شهر کمک می‌کند.

ابراهیمی با بیان اینکه این شهر متعلق به همه است، بنابراین صنایع خلاق و دانش بنیان در اداره شهر کمک‌رسان باشند، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده و پیش‌بینی بودجه برای حوزه فناورانه هدف این است که خریدهای اصلی و اقلام جاری در پروژه‌های عمرانی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان تأمین شود.

وی ادامه داد: بودجه شهرداری اصفهان امسال بالغ بر ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که در این راستا می‌توانیم با هدف‌گذاری شاهد اثرگذاری ویژه در ارتقا و بهبود فرآیند در شهرداری و از سوی دیگر توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم.

معاون شهردار اصفهان با بیان اینکه باید علوم دانش‌بنیان را در کل کشور توسعه دهیم، اظهار امیدواری کرد: این ارتباط و همکاری با دانشگاه آزاد به خروجی ملموس و مشخص برای شهرداری اصفهان و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان منتهی شود.

کد خبر 588247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.