قاسم ملکدار در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه حیات هر سازمان به دانش و مهارت نیروی انسانی آن بستگی دارد، اظهار کرد: کارکنان توانمند با کارایی و اثربخشی بالا هم به سازمان و هم به خودشان نفع میرسانند.
وی افزود: هر قدر این نیروها روزآمدتر باشند، قابلیت سازگاری سازمان با محیط بیشتر میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان با تاکید بر اینکه شهرداریها بیش از ۳۰۰ نوع خدمت به شهروندان ارائه میدهند، خاطرنشان کرد: تنوع خدمات قابل ارائه به شهروندان ایجاب میکند که بهرهوری سرمایههای انسانی و کارکنان افزایش یابد و این مهم از طریق توانمندسازی با استفاده از شیوههای مهارت افزایی و منتورینگ امکانپذیر است.
ملکدار، تنظیم سند جامع مهارتافزایی و توانمندسازی کارکنان شهرداری سمنان را در همین راستا دانست و تصریح کرد: این سند با ۲۹ عنوان شغلی و با رویکرد آموزشی به نحوی برنامهریزی شده تا نیروی انسانی با آموزش و مهارتافزایی در بازه زمانی دو تا پنج ساله یک کارشناس حرفهای در حوزه کاری خود باشد و وارد حوزههای آموزش تخصصی شود.
وی تصریح کرد: کارکنان در سازمان یادگیرنده و توانمند با احساس هیجان، مالکیت و افتخار بهترین ابداعات و ابتکارات را از خود نشان میدهند، علاوه بر این با احساس مسئولیت کار میکنند و منافع سازمان را بر منافع خود ترجیح میدهند که یقیناً رضایت شهروندان را نیز در پی خواهد داشت.
نظر شما