به گزارش ایمنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین موسیپور صبح امروز _دوشنبه بیستم تیرماه_ در اولین گردهمایی مدیران استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوره جدید فعالیت خود، اظهار کرد: دفاع مقدس تابلویی بینظیر از همه ارزشهای انسانی، اسلامی و معنوی بود.
وی افزود: خون مطهر شهدای جبهه مقاومت، طراحی استکبار جهانی را برای از بین بردن حکومت مبتنی بر ولایت و امامت خنثی کرد. یاد و نام سردار حاج قاسم سلیمانی هنوز دلها را میلرزاند. وقتی کار برای خدا باشد و اخلاص خمیر مایه اعمال شود، خدا این طور فرد را تجلی میدهد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه دهه اول ماه ذیالحجه دهه بسیار باعظمتی است، گفت: خداوند به این دهه قسم یاد کرده است؛ «والفجر و لیال عشر» و ما را موظف به ذکر و یاد خودش «وَ یَذْکُرُوا اسْمَ اللَّهِ فی أَیَّامٍ مَعْلُوماتٍ» کرده است. این «ایام معلومات» از حیث ارزش و اهمیت در تراز ماه مبارک رمضان است و پیامبر (ص)، عمل خیر در این ایام را ازکی، اعظم و احب دانستهاند و حتی برتر از جهاد در راه خدا. از خدا بخواهیم به ما حال توجه و تذکر بدهد. همه کامیابیها و پیروزیها در گروی ارتباط با خدا است. ارزش هر کس به میزان ارتباط او با خدا است. کسانی که مسئولیتی دارند وظیفه سنگینتری در ایجاد ارتباط با خدا و ذکر و یاد پروردگار دارند.
موسیپور سپس به تشریح عملکرد هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوره جدید پرداخت و تاکید کرد: هر نهاد و مجموعهای بعد از گذشت زمان، نیاز به بازنگری، آسیبشناسی و ایجاد تحول در ساختار، برنامهها و روشهای خود دارد. بیتردید ساختار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیازمند تغییر و تحول است و در این مسیر باید نوع مأموریتها با ساختار و ساز و کار موجود شورا تناسب و هماهنگی داشته باشد، لذا متناسبسازی ساختار با نوع مأموریت از اهمیت زیادی برخوردار است. برنامههای سال ۱۴۰۱ و ساختار پیشنهادی جدید شورا تهیه و در این همایش برای همفکری و بهرهمندی از نظرات مدیران ارائه خواهد شد همچنین در این مدت نسخه نخست سند تحول شورا تدوین شد که پس از بحث و بررسی در این همایش و جمعبندی نظرات مدیران دفاتر استانی نهایی میشود.
وی گفت: طبق قانون، شورای هماهنگی وظیفه سیاستگذاری، برنامهریزی، سازماندهی و راهبری مناسبتها و مراسم را برعهده دارد و جایگاه ما تصدیگری نیست و باید ظرفیتهای مردمی با هماهنگی و انسجام در چارچوب یک برنامه مدون علیه جنگ تبلیغاتی و روانی دشمن وارد میدان شوند و شورا نقش هماهنگسازی و قرارگاهی داشته باشد. یکی از موضوعات مهم که همواره بیان شده؛ مردمیسازی و نقش و مشارکت جدی آحاد مردم در برگزاری مراسم و مناسبتها است. طراوت و تازگی بخشیدن به مناسبتها و مراسم و استفاده از ابتکارها و ایدههای جدید و طرحهای نو باید مورد توجه جدی باشد.
موسیپور در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم شناخت دشمن تاکید کرد و یادآور شد: حدود ۷۰ درصد جامعه کنونی، قبل از انقلاب و آن وضعیت فلاکتبار و رژیم منحوس و سالهای سیاه و پر از ظلم و فساد و بیداد را درک نکردهاند و با هجمه سنگین و عملیات تبلیغاتی و روانی مواجه هستند. دشمن با سیاه نماییها، کوچکنمایی پیشرفتها، بزرگنمایی نقاط ضعف و مشکلات و تلاش در ایجاد فضای یاس و نا امیدی با استفاده از فنآوریهای نوین ارتباطی و ابزار هنر، افکار و اندیشهها را هدف قرار داده و راهکار مقابله با این ترفند بدخواهان «جهاد تبیین» است. به مقوله تبلیغ و تبلیغات ساده و سطحی نمیتوان پرداخت. تبلیغات علم و هنر است. باید با تشکیل هیئتهای اندیشهورز با حضور افراد صاحبنظر و اندیشمندان این حوزه، موضوعشناسی و مسئلهیابی کرد و ایدهها و طرحهای نو و روشهای جدید ارائه نمود.
موسیپور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کارکردهای فضای مجازی گفت: نوک تیز حملات دشمنان نظام، جنگ تبلیغاتی است و هم افزایی ظرفیتها و جهاد تبیین، راه برونرفت از محاصره تبلیغاتی دشمن است و باید مقابله با عملیات روانی و جنگ رسانهای دشمن، دغدغه جدی همه مسئولان و دستگاههای نظام باشد و لوازم و ضرورتهای آن نیز مورد توجه قرار گیرد. دشمنان متحد و منسجم عمل میکنند و اگر ما پراکنده و متفرق عمل کنیم قطعاً نمیتوانیم مقابله مناسب در برابر آرایش آنان داشته باشیم. فضای مجازی میتواند فرصتی باشد در مواجهه با تهدید دشمن و این بستگی به اهتمام ما دارد و باید برای این مسئله برنامهریزی کرد و با جوانان و گروههای مختلف که رسانه دارند ارتباط برقرار و شبکهسازی کرد و در عین حال محتواهای مناسب و کوتاه تولید و در جهت مقابله با سمپاشیهای فضای مجازی ارائه کرد و حضور جدی و فعال در فضای مجازی داشت.
وی با بیان اینکه بهکارگیری ظرفیت عظیم تشکلهای دینی و هیئتهای مذهبی در مساجد و تکایا در کنار بهرهمندی از نیروی خلاق جوان بسیار اهمیت دارد، گفت: بر نظم در انجام کار، ایجاد تعامل با سایر دستگاهها، جدیت در انجام مأموریتها، بهرهمندی از ظرفیتهای جدید، ارتباط با عناصر تأثیرگذار، استفاده از نخبگان و ایدههای نوین، بهرهگیری از ظرفیتهای استانی، انتقال تجربیات و ایدههای جدید خود به سایر همکاران در استانها و شبکهسازی فعال و مؤثر تاکید کرد.
لازم به ذکر است این همایش به مدت دو روز با حضور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد و در این نشست سردار سرلشکر سلامی، فرمانده سپاه پاسداران، حجتالاسلام و المسلمین خطیب وزیر اطلاعات و حسینی، معاون رئیسجمهور برگزار شد.
منبع: ایسنا
نظر شما