تأسیس دانشکده بهداشت در شهرضا منوط به تعیین حداقل سه رشته پزشکی است

وزیر بهداشت گفت: آموزش عالی محدود به مرکز و مکان خاصی نیست و باید این امکان برای تمام نقاط کشور فراهم شود، تأسیس دانشکده بهداشت در شهرضا منوط به تعیین حداقل سه رشته پزشکی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهرام عین‌اللهی ظهر امروز پنجشنبه _ نهم تیرماه_ در سفر به شهرستان شهرضا و در حاشیه بازدید از بیمارستان امیرالمؤمنین این شهر، اظهار کرد: این بیمارستان نمونه‌ای از همیاری مردم است و بزرگترین مؤلفه قدرت در هر جامعه مردم هستند و پیروزی ایران بر تمام تحریم‌ها و فائق آمدن بر بحران کرونا به خاطر همکاری مردم بود.

دریافتی پزشکان مناطق محروم باید بالاتر از پزشکان شهرهای بزرگ باشد

وی افزود: طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در وزارت بهداشت تدوین شده است و دستورالعمل آن برای تمام بخش‌ها رفته و جزو برنامه‌های اصلی قرار گرفته است. در دوران کرونا اثبات شد که سلامت بعد از امنیت بسیار اهمیت دارد و بدون سلامت اشتغالی وجود ندارد و رونق اقتصادی نخواهیم داشت.

وزیر بهداشت افزود: با بیان اینکه سلامت نباید تنها منحصر به پولدارها باشد بلکه باید سلامت را برای همه اقشار فراهم کنیم، ادامه داد: در طرح عدالت و تعالی بسته‌های خدمت را تدوین کردیم و به ترتیب پیش می‌بریم. دریافتی پزشکان براساس محل خدمت آنها باید تغییر کند به طوری که دریافتی پزشکان مناطق محروم باید بالاتر از پزشکان در شهرهای بزرگ باشد که این مسئله را در شورای حقوق و دستمزد مصوب کردیم و به دنبال آن بسته‌های تشویقی برای پزشکان در مناطق محروم تعیین کردیم.

بودجه بیماران خاص ۸ هزار میلیارد تومان

وی با بیان اینکه بهره‌وری در بخش عمده‌ای از مراکز دولتی ما کامل نیست، ادامه داد: در این مراکز باید زمینه‌ای فراهم کرد که مردم تنها درد بیماری را داشته باشند نه تأمین پول درمان را، که در این عرصه با تقویت بیمه‌ها می‌توان به نتیجه لازم رسید.

عین‌اللهی بودجه بیماران خاص را هشت هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تنها با تقویت بیمه‌ها باید برای بیماران صعب‌العلاج و خاص حاشیه امن ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه آموزش عالی محدود به مرکز و مکان خاصی نیست و باید این امکان برای تمام نقاط کشور فراهم شود. گفت: تأسیس دانشکده بهداشت در شهرضا منوط به تعیین حداقل سه رشته پزشکی است.

وزیر بهداشت به پیر شدن جمعیت اشاره کرد و خواستار توجه خیران در این حوزه و برنامه‌ریزی جدی شد و گفت: در آستانه پیر شدن جمعیت کشور قرار داریم و نیاز به یک حرکت جهادی است و اگر مردم همراهی نکنند ایران از پویایی خواهد افتاد همان طور که تنها دلیل موفقیت یافتن ما در هشت سال جنگ تحمیلی جوان بودن جمعیت کشور بود.

افزایش جمعیت یک مسئله فرهنگی است

وی گفت: بزرگترین بودجه در طول تشکیل وزارت بهداشت را سازمان جهانی بهداشت به تنظیم جمعیت داده است.

عین‌اللهی افزایش جمعیت را یک مسئله فرهنگی دانست و افزود: فرمانداران باید طرح‌های تشویقی ایجاد کنند و اکنون ستاد جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان راه‌اندازی شده است و هر کسی بچه‌دار شد همان زمان مادر را بیمه و تا پنج سال کودک به طور رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه تقویت شبکه‌های بهداشت و درمان در دستور کار وزارتخانه است و باید دانشگاه‌های علوم پزشکی بر این امر همت کنند، گفت: بهورزان از اهمیت بالایی برای سیستم بهداشت و درمان برخوردارند.

کد خبر 585147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.