به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجتالله فرهادی در خصوص شرایط استفاده از مراکز مشاوره بنیاد اظهار کرد: در حال حاضر ۸۴ مرکز مشاوره بنیاد در سراسر کشور فعال است و تخصصهای مختلفی در این زمینه تعریف شده که شامل مشاوره خانواده، روانشناسی، تحصیلی و مذهبی است و بخشی از این موضوعات به جهت ضرورتهایی که وجود دارد، اطلاعرسانی شده و ایثارگران به تناسب نیازی که دارند، میتوانند به مراکز مشاوره مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه ۱۰۴ دفتر در شهرستانهایی که دارای مرکز مشاوره نبودند، راهاندازی شده، افزود: این دفاتر برای ایثارگرانی که محل سکونت آنها با مرکز مشاوره فاصله دارد تأسیس شده است. در مراکز مشاوره بنیاد اصل رازداری از اصول مهم است و مشاوران به کار گرفته شده از افراد گزینش شده و خبره هستند.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بخشی از مشاورهها در قالب طرح سپاس انجام شد که طی این مراجعات، افراد به مراکز مشاوره ارجاع داده میشوند، همچنین در موضوع ورود خانوادهها به مراکز مشاوره سیستم برخط را تقویت کردهایم تا در هر زمان و مکانی بتوانند از خدمات مشاوره استفاده کنند.
فرهادی اضافه کرد: در حوزه مددکاری در سال گذشته، تنها جانبازان ۲۵ درصد به بالا تحت پوشش بودند، اما امروز همه جانبازان، همسر و فرزندان جانبازان متوفی مشمول این طرح شدهاند.
نظر شما