اصغر پورباطنی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: قیمت هر کیلو گوشت براساس کیفیت از ۱۵۵ تا ۱۷۰ هزار تومان متفاوت است.
وی افزود: کاهش قیمت به دلیل گرمای هوا و فراوانی دام سبک است. طبق سالهای گذشته در این فصل با ارزانتر شدن نرخ گوشت، روبهرو هستیم.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان تاکید کرد: آنچه قیمت گوشت را تعیین میکند عرضه و تقاضا است. درحالحاضر به دلیل عرضه بیشتر و البته تقاضای کمتر، قیمت گوشت نیز کاهش یافته است.
پورباطنی در رابطه با میزان استقبال مردم نسبت به خرید گوشت قرمز گفت: گرمای هوا و اولویت داشتن مواد غذایی دیگر نسبت به خرید گوشت در فصل گرما، باعث کاهش تقاضا نسبت به خرید گوشت شده است.
وی خاطرنشان کرد: به علاوه شرایط مالی مردم هم مزید بر علت بوده و استقبال از خرید را کاهش داده است.
نظر شما