مهدی قائلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بعد از اجرای طرح احیا و آزادسازی مادیهای دستگرد اقدام به درختکاری در حاشیه مادیها خواهیم کرد.
وی با اشاره به جایگاه مهم مادی دستگرد در رونق کشاورزی منطقه، تاکید کرد: این مادی که از نیروگاه اسلامآباد در مجاور دستگرد به طول هشت کیلومتر تا چنار مرتضیعلی که از قدیمیترین چنارهای منطقه ناژوان است، با بهکارگیری ماشینآلات مکانیزه مدیریت شهری و با همکاری و مشارکت کشاورزان و گروههای جهادی منطقه پاکسازی شد که پس از ۱۸ سال همزمان با بازگشایی زایندهرود شاهد جاری شدن آب در بستر آن بودیم.
مدیر طرح ساماندهی ناژوان با بیان دغدغه همیشگی کشاورزان و باغداران در خصوص احیای مادیها، افزود: مسیر مادی آزادسازی شد تا با بازگشایی زایندهرود، مسیر جاری شدن آب در بستر مادیهای دستگرد نیز فراهم شود.
وی با اشاره به آزادسازی مادی جلفا با همراهی معتمدان محلی و نیروهای خدماتی، گفت: مادی جلفا توسط برخی از مردم مسدود شده بود که در یک اقدام مشترک با همکاری معتمدان، کشاورزان و باغداران، پاکسازی شد و جاری شدن آب در بستر آن به تغذیه چاههای زیرزمینی کمک کرد.
قائلی با بیان اینکه درختکاری در مادیهای دستگرد و جلفا در برنامه آینده شهرداری است، گفت: منطقه دستگرد در گذشته به صورت باغ بوده و منظره خوبی را به همراه داشته است که خشکسالیهای پیدرپی و جاری نبود آب بر بستر زایندهرود منجر به خشک شدن درختان در مادیها شد؛ در این راستا پلهای غیرمجاز جمعآوری و تمام مادیهای مسدود شده که در سالهای گذشته به زمینهای مجاور اضافه شده بود را باز و اجرای طرح درختکاری را در مسیر مادیها آغاز کردیم.
وی ضمن قدردانی از همکاری مدیریت و همکاران اداره خدمات شهری منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان که در تحقق این مهم مدیریت ناژوان را یاری کردند، اظهار امیدواری کرد: با همدلی ایجاد شده بین مدیریت شهری، معتمدان، کشاورزان، باغداران و شهروندان، روز به روز شاهد اتفاقات خوشایند در مسیر حفظ و توسعه اراضی کشاورزی باشیم و ناژوان نیز کماکان ریه تنفسی اصفهان باقی بماند.
نظر شما