به گزارش خبرنگار ایمنا، میرهاشم موسوی ضمن تقدیر از کادر بهداشت و درمان و کمکهای مردمی در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: برخی از اقشار جامعه در قالب گروههای جهادی با حضور داوطلبانه در بخشهای درمانی تأمین اجتماعی حضور داشتند و امدادرسانی کردند.
وی افزود: این جمعیت ایثارگر با نگاه کمک به مردم در این مراکز حضور یافت و این رویکرد باید ارج نهاده شود. سازمان تأمین اجتماعی هم در برنامههای استخدامی جدید بهطورحتم امتیازاتی را برای این گروههای داوطلبانه که در دوران شیوع کرونا با رویکرد فداکاری در حوزه مبارزه با کرونا در مراکز درمانی سازمان حضور یافتند، قائل خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: اکنون مصوبه مربوطه نیز از هیئت مدیره سازمان دریافت و به معاونت توسعه ریاستجمهوری ارسال شده است. در این مصوبه برخی امتیازات در جذب کادر درمان تأمین اجتماعی برای جهادگران مبارزه با کرونا (در بخش درمان سازمان) در دوران شیوع بیماری لحاظ شده است.
وی اضافه کرد: در استخدام این جمعیت، ایثارگربودن مطرح نبوده است؛ اما این امتیازات فرصتی فراهم میکند که در استخدامها نسبت به دیگر متقاضیان به دلیل کمک در شرایط سخت، مزایایی داشته باشند. برنامه استخدام نیز اعلام خواهد شد و در گام نخست حدود یک هزار نفر در ماههای آتی به صورت استخدام ملی-منطقهای جذب میشوند.
موسوی ادامه داد: از این تعداد ۷۰۰ نفر کادر درمان و ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر هم از نیروهای غیردرمانی خواهند بود و در بخشهای بیمهای حضور مییابند.
وی خاطرنشان کرد: این عدد (هزار نفر) عدد استخدام سازمان تأمین اجتماعی نیست و در سال آینده هم استخدامها در دو مرحله دیگر نیز پیشبینی شده است. احتمالاً در مرداد و شهریورماه و نیمه دوم سال برای استخدام در حوزه درمان و بیمه اطلاعرسانی خواهد شد.
به گزارش ایمنا، براساس آخرین آمارها، بالغ بر ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور به عنوان بیمهشده اصلی و بیش از چهار میلیون نفر به عنوان مستمریبگیر بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از تعهدات بلندمدت و کوتاهمدت بیمهای و درمان بهرهمند میشوند. با احتساب اشخاص تبعی تحت تکفل این گروهها، در مجموع بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور عضو خانواده تأمین اجتماعی به شمار میروند.
نظر شما