محمدحسین واحدیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در این جشنواره ۵۰۰ اثر با موضوع آشنایی با هویت کاشان (اماکن و شخصیتهای مهم و تاریخی)، اخلاق و فرهنگ شهروندی (پسماند، بازیافت، ایمنی و آتش نشانی، حمل و نقل و ترافیک، سد معبر، پارکها و فضای سبز)، قرآن و نهجالبلاغه ثبت شد که بیشترین آنها، در بخش قصهگویی بود.
به گفته واحدیان، در بخش قصهگویی ۱۲ اثر به مرحله نهایی راه پیدا کرد و در نهایت به انتخاب داوران نفرات اول تا سوم این بخش با موضوع آشنایی با هویت کاشان، اخلاق و فرهنگ شهروندی، قرآن و نهجالبلاغه و بخش پادکست معرفی شدند.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان افزود: زهره پریرخ نویسنده و تصویرگر کتابهای کودک و نوجوان به عنوان داور بخش قصه نویسی جشنواره، ۱۶ اثر را پس از بررسی آثار به عنوان آثار برگزیده برای چاپ در کتاب جشنواره معرفی و در نهایت سه اثر را به عنوان اثر منتخب اعلام کرد.
واحدیان افزود: با توجه به دریافت آثار قابل توجه در بخش قصهگویی انتظار میرود علاوه بر تحقق اهداف جشنواره، گام مهم و مؤثری در راستای ترویج فرهنگ قصهگویی بهعنوان راهی برای انتقال و آموزش آداب، رسوم و سنن از نسلی به نسل دیگر و ابزاری برای رشد و شکوفایی استعداد و انتقال مفاهیم ارزشی، اخلاقی و آموزشی بویژه در کودکان و نوجوانان، ارتقای فرهنگ شهروندی و آموزش غیر مستقیم مهارتهای زندگی برداشته شود.
وی با بیان اینکه قصهگویی یکی از روشهای انتقال مفاهیم فرهنگی به جامعه به خصوص کودکان و خردسالان است، خاطرنشان کرد: باید برنامهریزی صحیحی برای برگزاری دورههای آموزشی استاندارد قصهگویی برای کتابداران کتابخانههای عمومی داشته باشیم.
نظر شما