مجید عرفانمنش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برخی از درختان چنار قدیمی که از سالیان گذشته در بعضی از خیابانهای اصلی همچون عباسآباد، کمال اسماعیل و شهید مطهری، کاشته شده است، نیاز آبی بالایی دارند و ریشه گیاه به روش غرقآبی عادت کرده است، بنابراین ناچار هستیم که با این روش آبیاری درختان را ادامه دهیم.
وی افزود: بخش قابل توجهی از فضاهای سبز، با روش تحت فشار آبیاری میشود، اما آسیبپذیری و تخریبگرایی اجتماعی (وندالیسم) این روش از آبیاری بالا است، زیرا لولههایی که استفاده میشود در بعضی مواقع حتی بعد از ترمیم هم به سرقت میرود و با بریده شدن یک قسمت از لوله، کل سیستم آبیاری مختل میشود.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در مواردی فرسودگی شبکه توزیع آب یا سهلانگاری و غفلت نیروی انسانی و مشکلات عمرانی کنار جداول و رفیوژها موجب آبگرفتگی معابر میشود که اقدامات فنی و حقوقی لازم بهطور مستمر برای کاهش یا رفع آن اعمال میشود.
وی با بیان اینکه تفاوت نیاز آبی گیاهان، عامل آبیاری دستی آنها است، گفت: در اکثر پارکها بهدلیل تنوع گونههای گیاهی، قسمتهایی غرقآبی و قسمتهایی بهصورت تحت فشار آبیاری میشود.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان اضافه کرد: حدود ۶۵ درصد از عرصههای فضای سبز شهر اصفهان تحت آبیاری مدیریت شده قرار دارد، اما در بعضی موارد نیاز آبی درخت، روش غرقآبی را میطلبد.
نظر شما