میثم نمکی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: انتخاب کاشان بهعنوان پایتخت کتاب در سال ۱۳۹۷ فرصتی برای توسعه فرهنگی در حوزه کتاب و کتابخوانی بود که یکی از این فرصتها افزایش ناشران کتاب به ۳۸ مؤسسه بوده است.
وی افزود: افزایش عنوانهای کتاب چاپ شده در کاشان نیز یکی دیگر از آثار توسعه فرهنگی بود، بهطوری که ۱۵۰ عنوان کتاب در سال گذشته و ۱۲۰ عنوان کتاب در سال ۱۳۹۹ در این شهرستان منتشر و در کتابخانه ملی رونمایی شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، تصریح کرد: نخستین جایزه دو سالانه کتاب کاشان نیز یک رویداد فرهنگی است که در سه حوزه اصلی تألیف، ترجمه و تولید کتاب با عنوانهای کلیات، دین، روانشناسی، علوم اجتماعی، زبان و زبانشناسی، علوم خالص، هنر و معماری، تاریخ و جغرافیا، علوم عملی و کودک و نوجوان در این شهرستان برگزار خواهد شد.
نمکی گفت: رونمایی از شش جلد کتاب معرفی چهرههای بینالمللی مقاومت، بیتالمقدس معراجگاه پیامبر، کاشان شناسی در آثار استاد ایرج افشار، مجموعه کتاب ۱۰ جلدی عبور و مرور ایمن در شهر کوچک من، چهار عنوان کتاب شاعران انجمن ادبی سیلک از جمله فعالیتهای حوزه کتاب کاشان در سال گذشته بود.
وی افزود: رونمایی از ۱۱ عنوان کتاب در حوزه ایثار و شهادت، کتاب «مرا به دشت» در حوزه هنر به دو زبان فارسی و انگلیسی، کتاب «دختری در آغوش خدا» نوشته مریمسادات سیدجلالی با موضوع پویایی زندگی فردی و اجتماعی مبتلایان به سرطان از دیگر فعالیتهای حوزه کتاب بوده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، اظهار کرد: تقدیر از دانشآموزان رها محسنیفاضل، جواد بارفروش، علیرضا عاطفی، علیاصغر گنجی، کوثر صدوری، مهدی خاکینهاد، زهرا حیدریمقدم، هدیه ماشااللهزاده، طهورا پورمدنی، سید صدرا رضویزاده، محمدمحسن عبدلیان و ریحانه تصویری به عنوان نوقلمان در کاشان برگزار شد.
نمکی افزود: چهار ناشر از کاشان در ماه گذشته، با حضور در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب از انتشارات خود را عرضه کردند.
نظر شما