ترس شدید در بازار کریپتوکارنسی

شاخص ترس در محدوده ۱۰ واحد قرار دارد و بیانگر وجود ترس شدید در معامله‌گران است که می‌توانند در هر لحظه روند بازار را تغییر دهند اما در مجموع پیش بینی می‌شود که تا ۲۴ ساعت آینده بازار در همین محدوده نوسان داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بازار رمزارزها نوسان‌هایی را در ساعات گذشته پشت‌سر گذاشت که خلاصه آن را در زیر می‌خوانید:

نگاهی به تحولات امروز بازار ارزهای دیجیتال

بیت‌کوین (BTC): ۳۱ هزار و ۵۷۸ دلار

تغییرات: کاهش ۴.۰۴ درصدی

اتریوم (ETH): دو هزار و ۳۹۱ دلار

تغییرات: رشد ۰.۳۷ درصدی

بایننس‌کوین (BNB): ۳۲۳ دلار و ۶۱ سنت

تغییرات: کاهش ۱.۸۷ درصدی

ریپل (XRP): ۰.۵۲۳ دلار

تغییرات: کاهش ۱.۷۱ درصدی

کاردانو (ADA): ۰۶۷۷ دلار

تغییرات: کاهش ۱.۲۱ درصدی

سولانا (SOL): ۷۰ دلار و ۵۳ سنت

تغییرات: کاهش ۱.۲۱ درصدی

ترا (Tera): ۳۱ دلار و ۷۰ سنت

تغییرات: کاهش ۴۷.۴۱ درصدی

اوالانچ (Avalanche): ۴۷ دلار و ۵۹ سنت

تغییرات: کاهش ۶.۹۱ درصدی

دوج‌کوین (DOGE): ۰.۱۱۴ دلار

تغییرات: کاهش ۰.۹۹ درصدی

پولکادات (DOT): ۱۱ دلار و ۸۴ سنت

تغییرات: کاهش ۰.۹۶ درصدی

وضعیت تکنیکالی بیت کوین

ترس شدید در بازار کریپتوکارنسی

حمایت: ۳۰ هزار دلار

مقاومت :۳۵، ۳۷ و ۴۰ هزار دلار

پیش بینی: در روز گذشته پیش بینی می‌شد که حتی سطح ۳۰ هزار دلار هم از دست برود که در روز جاری شاهد یک واکنش از این سطح هستیم. البته همچنان نمی‌توان اظهار نظر کرد زیرا شاخص ترس در محدوده ۱۰ واحد قرار دارد و بیانگر وجود ترس شدید در معامله گران است که می‌توانند در هر لحظه روند بازار را تغییر دهند اما در مجموع پیش بینی می‌شود که تا ۲۴ ساعت آینده بازار در همین محدوده نوسان داشته باشد. (سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست)

دامیننس

  • دامیننس بیت کوین: ۴۱.۵۲ درصد
  • دامیننس اتریوم: ۱۹.۹۲ درصد
  • دامیننس تتر: ۵.۶۸ درصد
  • دامیننس بی ان بی: ۳.۷۰ درصد
  • دامیننس یو اس دی کوین: ۲.۵۶ درصد
  • دامیننس کاردانو: ۱.۵۸ درصد
  • دامیننس سولنا: ۱.۶۱ درصد
  • دامیننس ریپل: ۱.۷۵ درصد

(منظور از دامیننس یک ارز دیجیتال، درصد سهم ارزش دلاری آن ارز در مقایسه با ارزش دلاری کل ارزهای دیجیتال در دنیا است. یعنی یک ارز دیجیتال چه میزان از سهم بازار را به خود اختصاص داده است)

ارزش کل بازار رمزارزها

یک هزار و ۴۴۳ میلیارد دلار.

ترس شدید در بازار کریپتوکارنسی

شاخص ترس و طمع بیت کوین

ترس شدید در بازار کریپتوکارنسی

تاکنون ۹۶۲ میلیون توکن شیبا این و سوزانده شده است

حساب توییتری shibburn که روند سوختن شیبا این و را گزارش می‌کند، می‌گوید که حدود یک میلیارد واحد از این میم کوین طی سه روز گذشته سوزانده شده است. داده‌ها نشان می‌دهد که ۹۶۲ میلیون شیبا این و از صبح جمعه تاکنون سوزانده شده که از این میزان، ۵۵۴.۸ میلیون توکن در روزهای شنبه و یک‌شنبه از جریان عرضه در گردش خارج شده است. گفتنی است که ۲۴۳ میلیون واحد از این میم کوین در ۵۴ تراکنش جداگانه طی ۲۴ ساعت اخیر سوزانده شده است.

استخراج بیت کوین در حال حاضر سودآوری ندارد

بر اساس شاخص «هزینه تولید بیت کوین» در وب‌سایت تریدینگ ویو، پس از سقوط بازار ارزهای دیجیتال، بیت کوین رسماً برای استخراج‌کنندگان این ارز دیجیتال بدون سوددهی شده است. این شاخص نشان می‌دهد که بیت کوین به تازگی وارد منطقه «بدون سود» شده است. چنین اتفاقی از اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) که بیت کوین در حدود ۱۲ هزار دلار معامله می‌شد، رخ نداده است. به احتمال زیاد، سودآوری بیت کوین برای ماینرها پایین‌تر از میزانی است که این اندیکاتور نشان می‌دهد؛ زیرا شاخص هزینه تولید بیت کوین، هزینه برق مورد استفاده استخراج‌کنندگان را به‌طور مناسبی لحاظ نکرده است.

بیت کوین و اتریوم نسبت به اوج قیمتی تاریخی خود ۵۰ درصد سقوط ارزش داشته‌اند

پس از گذراندن ۵ هفته رکود در بازار ارزهای دیجیتال، اکنون دو ارز دیجیتال برتر از نظر ارزش بازار تقریباً ۵۰ درصد از ارزش خود را نسبت به اوج قیمتی در سال ۲۰۲۱ کاهش یافته‌اند. بیت کوین در حال حاضر در محدوده ۳۲,۷۰۰ دلاری معامله می‌شود که از جولای ۲۰۲۱ تاکنون چنین قیمتی مشاهده نشده است. با این حساب، بهای بیت کوین اکنون ۵۲ درصد از اوج قیمتی خود در روز ۱۰ نوامبر ۲۰۲۱ کاهش کمتر است.

اتریوم، دومین ارز دیجیتال برتر بازار نیز در حال حاضر در محدوده قیمتی ۲,۳۹۰ دلاری معامله می‌شود که ۵۰.۸ درصد از اوج قیمتی ۴,۸۹۱ دلاری خود در ۱۶ نوامبر ۲۰۲۱ کمتر است. گفتنی است که نرخ تسلط بیت کوین در بازار ارزهای دیجیتال ۳۹.۴ درصد است و این رقم برای اتریوم برابر ۱۸.۳ درصد است.

بیت کوین برتری خود در بازار را طی ۱۵ تا ۲۰ سال آینده از دست می‌دهد

کوین سکینقی، مدیر ارشد عملیات و هم‌بنیان‌گذار اولنچ مطمئن نیست که بیت کوین با سطح استفاده و نوآوری که دارد، بتواند در سال‌های آینده هم به‌عنوان ارز دیجیتال شماره یک بازار باقی بماند.

وی در صفحه شخصی توئیتر خود اظهار کرد: بسیار عجیب است که باور کنیم با وجود کمبود نوآوری و عدم موارد استفاده جدید برای بیت کوین، این ارز دیجیتال بتواند طی ۱۵ تا ۲۰ سال آینده همچنان در رتبه اول بازار باقی بماند. استنباط اینکه اکوسیستم‌های با نوآوری سریع‌تر، در نهایت از بیت کوین پیشی خواهند گرفت، ایده منطقی‌تری به نظر می‌آید.

مدیر ارشد عملیات و هم‌بنیان‌گذار اولنچ معتقد است: رقبای بیت کوین که در حال افزایش نوآوری و سرعت بخشی به آن هستند، نهایتاً از بیت کوین پیشی می‌گیرند.

سکینقی ادامه داد: در این مورد مقایسه طلا و بیت کوین بی‌معناست؛ زیرا طلا به نوآوری نیازی ندارد و تنها تعداد محدودی از عناصر کمیاب در جدول تناوبی وجود دارد و فیزیک دست به نوآوری نمی‌زند.

شرکت بورسی مشهور هندی یک بلاک چین برای نظارت بر اوراق بهادار راه‌اندازی کرد

شرکت سپرده‌گذاری ملی اوراق بهادار هند، یک پلتفرم نظارت بر امنیت مبتنی بر بلاک چین راه‌اندازی کرده است. این شرکت پلتفرم بلاک چینی خود را روز شنبه طی مراسم سالگرد ۲۵ سالگی خود معرفی کرده است. انتظار می‌رود این پلتفرم نظارت بر امنیت و حاکمیت در بازار اوراق قرضه را تقویت کند تا «نظم و شفافیت» بیشتری به ارمغان بیاورد.

این شبکه در حال حاضر به‌وسیله دو نود نگهداری می‌شود اما نهادهای دیگر فرصت پیوستن به این بلاک چین و ایجاد نودهای خود در آینده را خواهند داشت. این شرکت قدیمی‌ترین مجموعه سپرده‌گذاری هند است و در حال حاضر حدود ۸۹ درصد از بازار اوراق بهادار این کشور را کنترل می‌کند.

انتقاد کشورهای قاره آفریقا از جمهوری آفریقای مرکزی به خاطر پذیرش بیت کوین

رئیس بانک کشورهای بخش مرکزی قاره آفریقا در نامه‌ای به جمهوری آفریقای مرکزی، از این کشور به‌خاطر پذیرش ارزهای دیجیتال انتقاد کرده است. در این نامه خطاب به وزیر اقتصاد جمهوری آفریقای مرکزی از تأثیر منفی قابل‌توجه پذیرش ارزهای دیجیتال در این کشور بر یکپارچگی پولی آفریقای مرکزی گفته شده است. گفتنی است پیش‌تر جمهوری آفریقای مرکزی از تصمیم خود برای پذیرش ارزهای دیجیتال خبر داده بود که با انتقاد صندوق بین‌المللی پول (IMF) روبه‌رو شد.

نهنگ بزرگ شبکه اتریوم ۵۶ میلیارد شیبا این و دیگر خریداری کرد

ویل استاتس (WhaleStats) گزارش داده که نهنگ رتبه ۷۲ شبکه اتریوم که ۱.۱۴ تریلیون شیبا این و نگهداری می‌کند، بیش از ۵۶ میلیارد واحد دیگر از این میم کوین به ارزش حدوداً یک میلیون دلار به سبد دارایی‌های خود افزوده است. این تراکنش در ۲۴ ساعت گذشته از سوی نهنگی با نام بومبور (Bombur) انجام شده است. خرید اخیر توکن‌های شیبا این و بومبور را به ۱.۱۴۷ تریلیون واحد رسانده است.

احتمال سقوط بیت کوین به زیر ۱۰ دلار وجود دارد

پیتر شیف، منتقد معروف بیت کوین و مدیرعامل شرکت یورو پسیفیک کپیتال (Euro Pacific Capital)، در توئیتر نوشته است اگر بهای بیت کوین از ۳۰,۰۰۰ دلار پایین‌تر بیاید، احتمال رسیدن آن به زیر ۱۰,۰۰۰ دلار نیز وجود دارد.

وی همچنین یک نظرسنجی به راه انداخته است تا از اقدام سرمایه‌گذاران بیت کوین پس از شکست حمایت ۳۰,۰۰۰ دلاری اطلاع پیدا کند. ۵۴ درصد افراد پاسخ داده‌اند که در صورت رخ‌دادن این اتفاق، بیت کوین‌های خود را نگهداری خواهند کرد.

تبلیغات جعلی فارسی با نام بایننس در ترکیه

بخش ترکیه‌ای بایننس امروز در توئیتر خود نسبت به بیلبوردهای تبلیغاتی جعلی با نشان این صرافی هشدار داد. به‌تازگی بیلبوردهایی با عنوان فارسی «صرافی رسمی بایننس توریست» در سطح ترکیه دیده می‌شوند که خدماتی نظیر «انجام کلیه امور توریستی، اقامتی و سرمایه‌گذاری» را با لوگوی بایننس تبلیغ می‌کنند. بایننس به سرمایه‌گذاران هشدار داده که مراقب اقدامات این کلاهبرداران باشند و تأکید کرده است که این تبلیغات هیچ ارتباطی با این شرکت و بخش ترکیه‌ای آن ندارد.

حدود ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین از کیف پول بنیاد لونا خارج شده است

بر اساس داده‌های مربوط به کیف پول منسوب به بنیاد لونا، اخیراً ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین از حساب آنها خارج شده است. دو کوان (Do Kwon)، هم‌بنیان‌گذار شبکه تِرا، در توئیتر اعلام کرده که بیت کوین‌های خارج‌شده یک «وام» به برخی از بازارسازان برای حمایت از استیبل کوین «UST» بوده است. با این حال، اعضای جامعه ترا نسبت به این تراکنش که شبیه به یک سفارش فروش بزرگ بوده است، ابراز نگرانی و کوان را به نداشتن صراحت متهم کرده‌اند.

ترس شدید در بازار کریپتوکارنسی

کد خبر 573965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.