به گزارش ایمنا، تیم اعزامی واکنش سریع معاونت درمان وزارت بهداشت با حضور معاون مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان معاونت درمان وزارت بهداشت و فوق تخصص مسمومیت (از گروه آموزشی توکسیکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) به همراه مسئولان دانشگاهی هرمزگان از شامگاه ۱۳ اردیبهشت ماه به بررسی میدانی شرایط بیماران با مسمومیت متانول در بندرعباس و شهرهای همجوار در بیمارستانهای مرکز ارجاع دانشگاه علوم پزشکی و نحوه مدیریت درمان بیماران پرداختند.
در جلسه مدیریت بحران نیز که با حضور مدیران دانشگاهی و استانی و گروههای بالینی از جمله متخصصان داخلی، طب اورژانس، مسمومیت و ریه برگزار شد، با توجه به افزایش تعداد مسمومین، ضمن بررسی تعداد موارد گزارش شده و پروندههای بیماران، بر آموزش پروتکلهای درمانی و آمادهباش کلیه مراکز تاکید شد.
با توجه به تعداد مراجعین تختهای ICU به تعداد کافی جهت درمان مسمومین الکلی اختصاص یافته و مقرر گردیده از ظرفیت سایر بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی استفاده شود.
همچنین در خصوص تأمین دارو و ملزومات درمان بیماران تمهیدات لازم اتخاذ شده و برنامهریزی لازم جهت افزایش تخت دیالیز و افزایش موقت ظرفیت درمانی مورد نیاز این بیماران صورت گرفته است.
به گزارش ایمنا، در روزهای گذشته بیش از ۵۹ نفر با علائم مسمومیت الکلی به بیمارستانهای هرمزگان مراجعه و خدمات درمانی دریافت کردهاند؛ تاکنون تاکنون ۸ نفر بر اثر مسمومیت الکلی در بندرعباس جان خود را از دست دادهاند، ۱۷ نفر نیز با حال وخیم در آیسییو بستری هستند و ۳۰ نفر دیالیز میشوند.
منبع: وبدا
نظر شما