درد مفاصل؛ یکی از علائم کرونای طولانی مدت

متخصصان معتقدند که درد مفاصل یکی از علائم رایج کرونای طولانی مدت است که ممکن است تا چندین ماه پس از بهبود یافتن از بیماری کووید-۱۹ بهبود پیدا نکند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کرونای طولانی مدت ممکن است هر فردی که به ویروس کرونا آلوده شده است را تحت تأثیر قرار دهد، خطر ابتلا به کرونای طولانی مدت در میان افرادی که به نوع شدید بیماری مبتلا شده‌اند یا در بیمارستان بستری شده‌اند، بیشتر است. ویروس کرونا ممکن است برای طولانی مدت قسمت‌های مختلف بدن را به صورت همزمان تحت تأثیر قرار دهد و باعث شود انجام دادن فعالیت‌های روزانه دشوار شود. یکی از علائم کرونای طولانی مدت درد مفاصل است، که معمولاً در شانه، گردن، کمر و زانو رخ می‌دهد.

درد مفاصل باعث بروز چه مشکلاتی می‌شود؟

درد استخوان، مفاصل و عضله یکی از علائم شایع کرونا است، در حالی که برخی افراد پس از گذشت چند روز بهبود پیدا می‌کنند، برخی دیگر تا چندین ماه پس از بهبود یافتن از عفونت اولیه درگیر علائم مربوط به آن هستند. درد عضلانی یا درد مفاصل و استخوان باعث می‌شود افراد نتوانند فعالیت‌های روزانه مانند بالا رفتن از پله، حمل کردن اشیا یا راه رفتن را انجام دهند.

درد مفاصل به چه علائمی همراه است؟

برخی از افرادی که از درد مفاصل رنج می‌برند اعلام کرده‌اند که درد آن‌ها برای مدتی بهبود پیدا می‌کند و دوباره آغاز می‌شود، این نوع درد ممکن است تا چندین ماه ادامه‌دار باشد. گاهی اوقات درد مفاصل با علائم دیگر مانند بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن بازوها یا پاها همراه است. متخصصان اعلام کرده‌اند برخی از افرادی که به کرونای طولانی مدت مبتلا می‌شوند، به ویژه افرادی که در بیمارستان بستری می‌شوند، از درد بازو و شانه رنج می‌برند.

علائم دیگر کرونای طولانی مدت چیست؟

درد مفاصل یکی از علائم کرونای طولانی مدت است، گاهی اوقات افراد پس از بهبود یافتن از بیماری کووید -۱۹ تا مدت‌ها درگیر علائم بیماری هستند. بعضی از علائم رایج کرونای طولانی مدت شامل تب، خستگی، تنگی نفس، سرفه، درد قفسه سینه، مه مغزی، مشکلات خواب، درد عضلانی، تپش قلب، از دست دادن حس بویایی یا چشایی، افسردگی یا اضطراب و سرگیجه می‌شود.

به منظور تسکین درد عضلانی چه اقدامی انجام دهیم؟

در صورتی که درد عضلانی افراد مبتلا به کرونای طولانی مدت بهبود پیدا نکرد، باید به پزشک مراجعه کنند. پزشک ممکن است برای این گروه از افراد دارو تجویز کند یا از آن‌ها درخواست کند ورزش‌های خاصی برای کاهش درد مفاصل و عضلات انجام دهند. توصیه شده است که افراد برای تسکین درد عضلانی یا مفاصل خود، فعالیت‌هایی مانند یوگا یا حرکات کششی انجام دهند، این افراد باید از انجام دادن فعالیت‌های شدید مانند بلند کردن وزنه یا دویدن دوری کنند، زیرا ممکن است به مفاصل فشار وارد شود و درد تشدید شود. در نهایت، توصیه شده است که برای مدت طولانی در یک وضعیت ثابت باقی نمانید.

کد خبر 572539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.