محمدرضا امینالرعایا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: دلیل گرانی تن ماهی به افزایش هزینههای تولید مانند افزایش قیمت آهن، قیمت قوطی کنسرو و دستمزد کارگر مربوط میشود. تا زمانی که سازمان حمایت از مصرف کننده قیمتها را تأیید نکند، نرخ هیچ ماده غذایی افزایش نمییابد.
وی با بیان اینکه نرخ تن ماهی در یک سال اخیر بدون تغییر بوده است، تصریح کرد: قیمت این ماده غذایی براساس کیفیت تعیین میشود. قیمت تن ماهی براساس کیفیت از ۱۴ هزار تومان تا ۳۳ هزار تومان تعیین میشود.
رئیس اتحادیه فروشندگان مواد غذایی اصفهان در رابطه با میزان استقبال مردم نسبت به خرید این محصول خاطرنشان کرد: معمولاً تن ماهی طرفدار آنچنانی نداشته و در سبد اصلی اقلام غذایی قرار ندارد به ویژه در فصول گرم و در ماه رمضان که خریداران اندکی دارد.
نظر شما