قارچ‌های غیرخوراکی فلج تنفسی به همراه دارند

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مصرف قارچ‌های غیرخوراکی و وحشی که با آغاز فصل بهار در طبیعت رُشد می‌کنند منجر به فلج تنفسی و فلج دیافراگم می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد پروهان اظهار کرد: قارچ‌هایی که در طبیعت به‌صورت خودرُو رُشد می‌کنند مصرف خوراکی ندارند و باید از مصرف آن‌ها جدا خودداری شود.

وی افزود: قارچ‌های وحشی حاوی توکسین (مواد زیان‌آوری هستند که توسط ارگانیسم‌های زنده ازجمله حیوانات، گیاهان، باکتری‌ها و قارچ‌ها تولید می‌شوند) هستند که منجر به فلج عضلات تنفسی و فلج دیافراگم می‌شود و آثار نرولوژیک بر مصرف‌کننده دارد.

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی گفت: در صورت مصرف بالا به علت تجمیع توکسین احتمال خطر مرگ به وجود خواهد آمد، بنابراین قارچ خوراکی فقط از مراکز عرضه معتبر خریداری و مصرف شود.

وی افزود: در صورت مصرف قارچ وحشی در اولین فرصت برای درمان حمایتی به اولین مرکز درمانی باید مراجعه صورت گیرد تا اثرات توکسین خارج یا کاهش یابد.

پروهان ادامه داد: هرگز با مصرف کره یا شیر برای خنثی کردن اثر قارچ سمی درمان صورت نگیرد زیرا این مواد هرگز اثرات سمی بودن قارچ را بی‌اثر نخواهد کرد.

به گزارش ایمنا، استان مرکزی دارای ۳۱ پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری، ۳۷ پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای، یک پایگاه اورژانس هوایی و پنج پایگاه اورژانس موتوری و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس است.

کد خبر 569594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.