به گزارش خبرنگار ایمنا، درگیری دو دانشآموز ۱۴ ساله در روستای «زرتوجی» از توابع دهستان «کریان» شهرستان میناب منجر به مرگ یکی از آنها به نام محمدامین بهادری انجامید. امیری یکی از اهالی این روستا درخصوص این حادثه، اظهار کرد: دانشآموزان مدرسه باقرالعلوم روستای زرتوجی به دلیل تعمیرات مدرسه در حسینه این روستا به مدرسه میروند و کلاسها برای مدت کوتاهی در این حسینیه برگزار میشود.
وی افزود: یکی از دانشآموزان برای نشان دادن هنر رزمی خود به سینه «محمدامین» ضرباتی را وارد میکند که این ضربات باعث ایست تنفسی و قلبی محمد امین میشود و تلاش کادر مدرسه برای نجات جان وی ناکام میماند.
رد شدن شایعه مرگ دانشآموز در مدرسه
مرگ دانشآموز مینابی در مدرسه نادرست است و پس از مرگ این دانشآموز شایعاتی مطرح شد که او بر اثر ضربات همکلاسی خود جان خود را از دست داد. درپی انتشار این شایعات روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان اعلام کرد: مرگ دانشآموز مینابی در مدرسه صحت ندارد و حادثه منجر به مرگ، در مسیر مدرسه به خانه رخ داده است.
گزارش میدانی کارشناسان ذیربط حاکی از این است که این رخداد تلخ در مسیر مدرسه به خانه اتفاق افتاده که مراتب در دست بررسی و تحقیقات است. اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز اعلام کرد که موضوع با حساسیت لازم از طریق مراجع قانونی درحال پیگیری است.
لزوم آموزش صبر و آرامش به فرزندان
به گزارش ایمنا، تحقیقات نشان میدهند یکی از عمدهترین مشکل افراد در زندگی شتابزدگی و به طور تکانشی تصمیم گرفتن در شرایط حساس زندگی است. تکانشی عمل کردن موجب شکست در تصمیم گیریهای روزانه میشود. به همین جهت است که آموزش صبر به کودکان از همان اوایل دوران کودکی الزام دارد.
آموزش صبر به فرزندان در مقابله با فشارهای روانی کمک میکند. اگر به افراد از همان دوران کودکی صبر آموزش داده شود، در آینده از بروز و تشدید بسیاری از مسائل روانی، خانوادگی و اجتماعی پیشگیری خواهد شد. بیصبری کردن، عجله داشتن، بیقراری، تسلیم انواع وسوسهها شدن و برخورد هیجانی با مسائل و دیگر ویژگیهایی که در نقطه مقابل صبر قرار دارند، به تربیت نادرست فرزندان دامن میزند.
نظر شما