به گزارش خبرنگار ایمنا، علی کاظمزاده در خصوص وضعیت شبکه شاد پس از بازگشایی مدارس، اظهار کرد: شاد به عنوان بازوی آموزش و پرورش در فضای مجازی فعالیت خود را همچنان ادامه خواهد داد. یک جنبه استفاده از شاد برای معلمان و دانش آموزان جنبه ارتباطی آنهاست که این ارتباط بین دانش آموزان یا معلمان و یا ارتباطات ستادی در وزارت آموزش و پرورش میتواند همچنان از طریق شاد پیگیری شود.
وی با بیان اینکه جنبه دیگر استفاده از شاد استفاده از فعالیتهای کمک آموزشی است که در شاد انجام میشود؛ افزود: تکالیف برتر در شاد روزانه مورد استفاده چندین هزار دانشآموز قرار گرفته است. برای تمامی پایهها و در تمام مقاطع تحصیلی، تکالیف برتر در شاد بارگذاری شده و دانش آموزان برای کسب نمرات بهتر یا حتی معلمان برای تدریس بهتر میتوانند از این تکالیف استفاده کنند.
مدیرعامل شبکه شاد افزود: شادبین به عنوان موتور جستجوی امن کودک و نوجوان در حال ارائه خدمات است و همچنان میتواند مورد استفاده دانش آموزان باشد کما اینکه آمارهای شادبین نشان میدهد همچنان یک و نیم میلیون جستجوی روزانه در شادبین صورت میگیرد. همچنین در ادامه قصد داریم خدمات دیگری را به شاد اضافه کنیم. بحث خدمات افزوده، خدمات شرکتهای حقوقی دولتی و غیردولتی است که میتوانند در شاد خدمات خود را ارائه دهند. چه خدمات و چه محصولات میتواند در شاد عرضه شود.
کاظمزاده در پاسخ به اینکه آیا وزارت آموزش و پرورش برنامهای برای ارتقا جایگاه یا حفظ موقعیت شاد در نظر دارد؛ گفت: ما به عنوان یک شرکت فنی در شاد نمیتوانیم پاسخ دقیقی به این سوال داشته باشیم. اما چیزی که مشخص است در آموزش و پرورش هم اراده بر این است که از شاد به عنوان یک دستیار کمکی در کنار نظام آموزشی همچنان استفاده شود و ضمناً هر اتفاقی را که بخواهند در عرصه فضای مجازی رقم بزنند ما در نرم افزار شاد میتوانیم آن را پیاده کنیم.
وی با بیان اینکه فراخوان ارزش افزوده تا سی و یکم فروردین سال جاری ادامه خواهد داشت؛ گفت: محدودیتی در پذیرش اولیه طرحها وجود ندارد؛ در حال حاضر مرحله ثبت نام و ارائه طرحهاست، این درخواستها در حال حاضر باید در کمیته بررسی طرحها بررسی و تأیید شوند؛ ما از این سمت برای پیاده سازی و اجرای طرحها و انواع خدمات مشکلی نداریم. هر نوع خدمتی به هر نوع محصولی در شاد قابل ارائه است.
به گزارش ایمنا، شبکه آموزشی دانشآموز با سرواژه شاد نرمافزاری ارتباطی و آموزشی است که در پی همهگیری کرونا ویروس به دلیل عدم امکان حضور دانشآموزان در مدارس ایران توسط تیم برنامهنویسان همراه اول راهاندازی شد. صاحب امتیاز این نرمافزار وزارت آموزش و پرورش ایران است و دانشآموزان، معلمان و مدیران افرادی هستند که از این برنامه استفاده میکنند.
در ابتدا در شانزدهم فروردین نرمافزار شاد تنها روی اپلیکیشنهای پیامرسان اجرا میشد و مدیران، معلمان و دانشآموزان نیاز داشتند که یکی از پیامرسانهای واتساپ، سروش، گپ، آیگپ یا روبیکا را نصب کنند اما در بیست و یکم فروردین وزارت آموزش و پرورش از نرمافزار شاد بدون نیاز به این پیامرسانها رونمایی کرد. بنا بر ادعای معاون آموزش متوسطهٔ وزیر آموزش و پرورش حدود ۸۴ درصد از دانشآموزان ایران عضو این شبکهٔ اجتماعی هستند.
نظر شما