به گزارش خبرنگار ایمنا، «صادق ستاریفرد» اظهار کرد: قانون، یک ماه برای تدوین آئیننامه نظام رتبهبندی معلمان مهلت تعیین کرده بود که این مهلت، بیستوسوم فروردین به اتمام میرسد و وزارتخانه تا این تاریخ، آئیننامه را در اختیار دولت قرار میدهد.
وی افزود: قانون برای تدوین آئیننامه، کارگروههایی را پیشبینی کرده است و آئیننامه با همکاری سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری استخدامی و سه تن از نمایندگان مجلس تدوین و نوشته میشود. این کارگاهها به صورت مرتب و روزانه در حال برگزاری جلسه هستند و امر تدوین آئیننامه، تقریباً به نقاط انتهایی رسیده و ظرف چند روز آینده در اختیار هیئت وزیران قرار میگیرد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیشبینی اعتبار لازم، در قانون بودجه امسال انجام شده و مسئلهای از این حیث وجود ندارد، گفت: پس از تصویب آئیننامه در صحن هیئت وزیران، آموزش و پرورش با توجه به پیشبینی اعتبار، در قانون برنامه بودجه آن را اجرا خواهد کرد.
ستاریفرد درخصوص صدور احکام تا پایان بهار، اظهار کرد: صدور احکام همین فصل انجام خواهد شد. قانون پیشبینی کرده است که کارگروه مربوطه، یک ماه برای تدوین آئیننامه فرصت دارد و پس از تصویب در هیئت وزیران باید ظرف سه ماه نسبت به صدور احکام و اجرای رتبهبندی بر اساس آئیننامه مصوب اقدام کند که در موعد مقرر انجام میشود و مشکلی نخواهیم داشت.
به گزارش ایمنا، برای اولین بار در سال ۱۳۹۰ و با تدوین سند بنیادین آموزش و پرورش، به نظام رتبهبندی معلمان به عنوان راهکاری مثبت در افزایش کیفیت کار معلمان اشاره شد؛ البته دولت در موارد متعددی اقدام به افزایش حقوق فرهنگیان کرده است، اما هدف از اجرای نظام رتبهبندی این قشر تنها افزایش حقوق نبوده است.
نظر شما