به گزارش خبرنگار ایمنا، «امیررضا یوسفیان» در نخستین جلسه هماندیشی مدیران شهری ساوه که با شرکت مهندسان مشاور طرح جامع شهر در محل دفتر شهردار برگزار شد، اظهار کرد: همجواری با مرکز استانهای مختلف کشور، نزدیکی به پایتخت و استقرار شهرکهای صنعتی، موجب ایجاد شرایط بسیار ویژه در شهر ساوه شده است.
وی با بیان اینکه شرایط شهر ساوه متأثر از سیاستهای صنایع است، افزود: در حال حاضر مشکل اشتغال در شهر مهاجرپذیر ساوه حل شده است؛ اما به دلیل کوتاهیهای انجام شده از سوی مسئولان در سالهای گذشته، مشکل سرپناه نیروی کار صنایع حل نشده و این موجب هجوم کارگران به مناطق حاشیه شهر شده است.
شهردار ساوه خاطرنشان کرد: نباید در تهیه طرح جامع شهر، اشتباهات گذشته را تجربه کنیم؛ چراکه راهکارهای ارائه شده طی سالهای گذشته نتوانسته است درد و مشکل شهروندان و شهر ساوه را حل کند.
یوسفیان تصریح کرد: برخی زمینهای مناطق حاشیه شهر که جزو اراضی ملی است، خرید و فروش شده و امروز با ۱۸ سکونتگاه غیررسمی و ۲۰ کیلومتر معبر خاکی مواجه هستیم؛ این شرایط بیانگر آن است که سیاستهای ما بهروز نیست.
وی اضافه کرد: به دلیل سیاستهای نادرست گذشته، مردم رغبتی به سرمایهگذاری در مرکز و بافت متراکم شهر ندارند و بیشتر به سمت حاشیه شهر و باغات روی آوردهاند.
شهردار ساوه با بیان اینکه در حال حاضر به هم ریختگی و اغتشاشات بصری، اساسیترین ویژگی سکونتگاههای غیررسمی ساوه است، تاکید کرد: در تهیه طرح جامع شهر نیازمند بازنگری ویژه به خصوص در سطح محلات هستیم و لازم است مشکلات مردم در این بخش شناسایی و برای آنها، راهکار اساسی ارائه شود.
به گزارش ایمنا، طرح جامع، طرح بلندمدتی است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقهبندی مربوط به حوزههای مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری و کشاورزی، تأسیسات و تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق، نوسازی و بهسازی و اولویتهای مربوط به آنها تعیین شده و ضوابط و مقررات مربوط به حفظ بنا، نماهای تاریخی و مناظر طبیعی، تهیه و تنظیم میشود و برحسب ضرورت، قابل تجدید نظر خواهد بود.
طرح جامع شهری باید طبق قانون هر ۱۰ سال یکبار مطالعه، تصویب و جهت اجرا به شهرها ابلاغ شود.
نظر شما