۲۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۵
تاثیر اشعه موبایل بر تومور مغزی

عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دوری از اشعه حاصل از موبایل، یکی از علائم پیشگری از ایجاد تومور مغز و ستون فقرات است.

مهدی محمودخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه تومورهای مغز و ستون فقرات به شدت زندگی بیمار را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در برخی تومورها، بیمار از کار افتاده می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه زندگی در دنیای مدرن باعث استرس در افراد جامعه می‌شود، میزان شیوع تومورهای مغزی و ستون فقرات افزایش پیدا کرده است. همچنین پیشرفت روش‌های تشخیصی، منجر شده تومورها در مراحل اولیه تشخیص داده شود و تعداد بیماران نسبت به گذشته، افزایش پیدا کند.

وی در خصوص علائم تومورهای مغز و ستون فقرات گفت: سردرد، تهوع، استفراغ، ضعف اندام‌ها و در مراحل پیشرفته‌تر فلج اندام‌ها، اختلال در راه رفتن و بی‌اختیاری ادرار و مدفوع از علائم تومورهای مغزی است و ضعف اندام‌ها، اختلال حسی و اختلال در راه رفتن، علائم تومورهای نخاعی است.

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات با بیان اینکه راه تشخیص این بیماری تصویربرداری MRI است، مطرح کرد: پایه ژنتیکی قوی در ایجاد تومورهای مغز و ستون فقرات مؤثر است، اما عوامل محیطی مانند رعایت استانداردهای تغذیه، استفاده کم‌تر از ظروف یک‌بار مصرف، استفاده از مواد ارگانیک، دوری از اشعه‌های مضر مانند نور آفتاب و دوری از اشعه حاصل از موبایل نیز در این بیماری کم‌تأثیر نیست. براساس تحقیقات و آزمایشات، استفاده افراطی از تلفن همراه در ایجاد تومور ناحیه سی پی‌انگل یا همان ناحیه پلی مخچه‌ای مؤثر است و دوری از استرس، می‌تواند به پیشگیری از این بیماری کمک کند.

محمودخانی، در خصوص درمان تومور مغز و ستون فقرات گفت: درمان این بیماری بسته به نوع و محل تومور است که به صورت جراحی جهت برداشتن کل ضایعه یا به صورت نمونه‌برداری جهت درمان‌های دیگر است.

کد خبر 567034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.