جعفر سروی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به تأکید شهردار مشهد و رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نسبت به توسعه فعالیتهای ترمیمی بهمنظور کاهش و کنترل جرایم و تخلفات شهری و استفاده از ظرفیتهای مردمی برای ترویج فرآیندهای صلح و سازش، اظهار کرد: در سال گذشته ۱۵ شورای حل اختلاف صلحیه در هفت محله حاشیه شهر، شش بوستان بزرگ شهری و دو شورا در ایستکار و دبیرخانه شهر ترمیمی راهاندازی شد و در همین مدت محدود بازخورد بسیاری مناسبی داشتهایم.
وی افزود: با توجه به اینکه شورای اسلامی شهر اعتبار لازم را برای فعالیتهای ترمیمی در بودجه سال ۱۴۰۱ تخصیص داده است، امید است این رویکرد در سال جدید با قدرت بیشتری در شهرداری و سطح محلات شهری اجرایی شود.
مدیر پروژه شهر ترمیمی شهرداری مشهد تاکید کرد: برای تقویت فرآیندهای تنظیمگری و استفاده از ظرفیتهای اجتماعمحور و تسهیلگری، دبیرخانه آمادگی لازم برای همکاریهای علمی و اجرایی لازم را دارد.
وی در خصوص نخستین نشست نمایندگان حوزههای مختلف شهرداری در خصوص رویکردهای ترمیمی و فعالیتهای سال ۱۴۰۱ در محل دبیرخانه شهر ترمیمی برگزار شد، تصریح کرد: در نخستین نشست نمایندگان حوزههای مختلف شهرداری، نمایندگان سازمانها و مناطق از توجه به نقش تنظیمگری در اصلاح ضوابط و مقررات در حوزه خود استقبال کرده و رویکردهای ترمیمی را حمایتکننده اصلاح مدلهای اداره اجتماعمحور شهر دانستند. همچنین در ادامه نشست تعدادی از مدیران دفاتر توسعه محلی به اهمیت نقش دفاتر تسهیلگری در این زمینه تاکید کردند و استفاده از ظرفیتهای محلی در مدت اجرای فعالیتهای ترمیمی را منجر به نتایج ارزشمندی دانستند.
نظر شما