به گزارش خبرنگار ایمنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی اظهار کرد: در راستای مبارزه با فروشندگان غیرمجاز دارو در فضای مجازی طی رصد و پایش صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس، یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۰ هزار دنبالکننده که اقدام به فروش انواع داروی نایاب و کمیاب مینمود، مشاهده شد.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات ویژه خود را آغاز کردند و با بهرهگیری از روشهای فنی و علمی موفق شدند مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.
رئیس پلیس فتا تهران خاطرنشان کرد: پس از به دست آمدن اطلاعات هویتی متهم و پس از تشریفات قضائی مجرم در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و بیش از ۲۵۰ هزار قلم انواع داروی کمیاب و نایاب از وی کشف شد.
وی تصریح کرد: مجرم پس از انتقال به پلیس فتا به فروش داروهای فاسد و تاریخ گذشته تحت عنوان داروی کمیاب و نایاب اعتراف کرد.
سرهنگ گودرزی افزود: پلیس فتا با رصدهای مستمر و شبانهروزی خود در فضای مجازی با کسانی که در این فضا اقدام به فروش این گونه اقلام کنند، مطابق قانون برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس فتا تهران با بیان اینکه خرید و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی ممنوع است اظهار کرد: با توجه به اینکه امکان ارائه داروهای تقلبی و تاریخ گذشته در فضای مجازی متصور است، بهتر است هرگونه دارو و مواد بهداشتی از داروخانهها یا مراکز بهداشت تهیه و خریداری شود و برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تهدیدات و آسیبهای فضای سایبری و یا اعلام هرگونه موارد مشکوک به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
به گزارش ایمنا، پلیس فتا، به منظور پیگیری، تحقیق و کشف جرایمی که در فضای مجازی، اتفاق میافتد، ایجاد شد. وظایف فتا، ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات برای فعالیتهای مختلف در جامعه اطلاعاتی، ممانعت از تعرض، به ارزشها و هنجارهای جامعه، مراقبت و پایش از فضای تولید و تبادل اطلاعات، با هدف پیشگیری از تبدیل شدن این فضا به بستری برای انجام فعالیتهای غیرقانونی، است.
نظر شما