به گزارش ایمنا، سیدمرتضی حسینی امروز در نشست خبری با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در حال حاضر دو میلیون و ۸۰۰ خانوار در قالب هفت میلیون نفر مددجو در کل کشور وجود دارد که از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مشمول دریافت مستمری معیشتی شدهاند و پنج میلیون نفر در نوبت سازمان بهزیستی قرار دارند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این سال جدید مستمری مددجویان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت و تعدادی از مددجویان و معلولان در نوبت، تحت پوشش دریافت مستمری قرار خواهند گرفت.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: با حمایتهای دولت اعتبارات سازمان بهزیستی ۴۵ درصد رشد داشته است و تصمیم بر این شده در حوزه آسیبها و حوزه زنان اقدامات جدیدی با اولویت اشتغال، مسکن و معیشت آغاز شود.
وی اضافه کرد: در حوزه تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار نیز که در قالب تبصره ۱۶ پرداخت میشد امسال به واجدین شرایط مبلغ یک میلیارد ریال اعتبار پرداخت خواهد شد اما اکوسیستم اشتغالزایی صرفاً به پرداخت تسهیلات ختم نمیشود و این سازمان در راهاندازی و ایجاد بازار فروش نیز مددجویان را یاری خواهد کرد.
استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در تأمین تجهیزات توانبخشی
حسینی با اشاره به اینکه در قانون حمایت از معلولان تکالیفی بر عهده سازمان بهزیستی گذاشته شده است اما منابع مالی کفاف رسیدگی مطلوب به اوضاع همه این مددجویان را نمیدهد، گفت: فراخوانی برای شرکتهای دانشبنیان از سوی سازمان بهزیستی ارسال شده است که بتوان از ظرفیت آنها در تأمین تجهیزات توانبخشی کمک گرفته شود.
وی اضافه کرد: همچنین در زمینه مسائل حقوقی نیز برای کمک به مددجویان بهزیستی سامانهای راهاندازی خواهد شد که وکلای خَیر به طور مستقیم با مددجویان بهزیستی مرتبط شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با اشاره به رشد سالمندی در کشور اظهار کرد: توسعه مراکز نگهداری شبانهروزی و روزانه از سالمندان نیز در دستور کار قرار گرفته است که در این حوزه از ظرفیت خیران استفاده خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: همه اینها بخشی از فعالیتهای سازمان بهزیستی بوده و رویکرد اصلی این سازمان استقلال مالی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال پایدار است که در کنار آن آموزشهای روانشناختی و جامعهشناسی نیز به مددجویان ارائه میشود.
منبع: فارس
نظر شما