به گزارش ایمنا و به نقل از شرکت مناطق نفتخیز جنوب، محسن خجستهمهر در بازدید از مناطق نفتخیز جنوب با تبریک فرارسیدن سال نو به کارکنان شرکت ملی نفت ایران به ویژه مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: امیدوارم امسال سالی سرشار از موفقیت و سلامتی برای همکاران و توأم با پیشرفتهای شگرف در عرصه تولید باشد.
وی درباره اهداف سفر به مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: هدف از این سفر در آغازین روزهای قرن جدید و سال ۱۴۰۱ عرض خسته نباشید به همکاران عزیز و همچنین بررسی تأسیسات نفتی و آمادگی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای سال جدید و تحقق ظرفیت تولید پیشبینی شده این شرکت است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قطب تولید نفت است و حدود ۷۵ درصد از نفت کشور را بر عهده دارد، گفت: این شرکت یکی از شرکتهای بسیار بزرگ و با اهمیت برای کشور است و به همین دلیل مهمترین اولویتهای ما در شرکت ملی نفت ایران مربوط به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.
خجسته مهر با بیان اینکه برنامه شرکت ملی نفت ایران در سال جدید رسیدن به ظرفیت تولید بالای چهار میلیون بشکه در روز است، افزود: از جمله اهدافی که برای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در سال ۱۴۰۱ در نظر گرفتهایم رسیدن به ظرفیت تولید بالای سه میلیون بشکه است که یک مأموریت بسیار مهم و سنگین است.
وی تصریح کرد: ما باید این آمادگی را برای مناطق نفتخیز جنوب فراهم کنیم و احتیاجات این شرکت را به ویژه در زمینه تأمین منابع مالی و سایر احتیاجاتی که مورد نیاز است تأمین نموده و هر گونه اختیارات و امکاناتی که لازم داشته باشد در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران به تصویب میرسانیم.
تعمیرات اساسی ماشینآلات و خطوط لوله از اولویتهای سال جدید است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: از دیگر اولویتهایی که برای مناطق نفتخیز جنوب در سال ۱۴۰۱ در نظر گرفتهایم انجام تعمیرات اساسی به ویژه ماشینهای دوار و نگهداری و تعمیرات خطوط لوله است.
خجسته مهر گفت: در راستای تحقق ظرفیت تولید مدنظر، باید بتوانیم پروژههای تعمیرات اساسی تجهیزات و ماشینهای دوار را به خوبی پیش ببریم و همچنین تعمیر و نگهداری خطوط لولهای که وظیفه انتقال نفت به مبادی مصرف داخلی یا صادرات برعهده دارند را به انجام برسانیم.
وی افزود: همچنین جمع آوری حداکثری گازهای همراه در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و نیز نوسازی و بازسازی تأسیسات فرآورشی و تجهیزات سرچاهی بسیار برای ما با اهمیت است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: در یک بازه ۵ ساله، برای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، حدود یک میلیارد دلار، در نظر گرفتهایم تا نسبت به نوسازی و بازسازی تأسیسات اقدام کند.
خجسته مهر با اشاره به ظرفیتسازی جهش تولید در مناطق نفتخیز جنوب طی یک برنامه پنجساله گفت: ظرفیتسازی جهش تولید، الزامات خاصی را طلب میکند و یکی از اهداف این سفر، بررسی این الزامات و شرایط، برای تحقق برنامه یادشده است.
سرمایهگذاری برای توسعه لایههای خامی در مناطق نفتخیز جنوب
وی افزود: یکی دیگر از برنامههایی که برای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نظر گرفتهایم سرمایهگذاری برای توسعه لایههای خامی مخازن است که به این منظور حدود ۵ میلیارد دلار پروژه و طرح توسعه تعریف کردهایم که باید توسط بخش خصوصی به اجرا در بیاید.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه از تلاشهای مجموعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه در شش ماهه اول دولت سیزدهم و در نیمه دوم سال ۱۴۰۰، با اقدامات جهادی همه مدیران و همکاران زحمتکش مناطق نفتخیز جنوب، تولید و ظرفیت برنامه شده تحقق یافته است.
ارتقای بخش بالادستی صنعت نفت از طریق دانشبنیان کردن
خجستهمهر در ادامه به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب به نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: پیرو فرامین مقام معظم رهبری در پیام نوروزی و در فرمایشات و سخنان اخیر ایشان اگر میخواهیم شرکتها و بخش بالادستی را ارتقا دهیم تنها از طریق دانشبنیان کردن این شرکتها محقق میشود.
وی افزود: برنامه داریم که محور کار در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، توسعه دانشبنیان باشد و برای این منظور، از طریق دانش بنیان نمودن کلیه فعالیتها، این شرکت را فناور کنیم چون نیازهای مناطق نفتخیز جنوب برای تولید حداکثری، فناوری محور است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: اگر بخواهیم هزینهها و قیمت تمام شده را کاهش دهیم، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند حتماً بایستی صنایع بزرگ در بخش بالادستی را دانشمحور و دانشبنیان کنیم.
جذب دانشآموختگان دانشگاه صنعت نفت در مناطق نفتخیز جنوب
خجسته مهر ادامه داد: اقتدار مناطق نفتخیز جنوب زمانی احراز میشود که فعالیتهایمان را دانشبنیان نموده و هزینههایمان را کاهش دهیم و این نوید را در سال ۱۴۰۱ میدهم که بخش قابل توجهی از نیروی انسانی را که از طریق جذب دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفت در بخش بالادستی محقق خواهد شد، به شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب اختصاص خواهیم داد.
وی گفت: مناطق نفتخیز جنوب برای موفقیت در دراز مدت باید توان علمی و تخصصی کارکنان خود را افزایش دهد و به همین دلیل از هرگونه اقدامی که لازم باشد تا به این هدف برسیم دریغ نخواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزایش رضایتمندی همکاران را از برنامههای سال جدید شرکت ملی نفت ایران برشمرد و اظهار کرد: در نظر داریم سطح رضایتمندی و رفاه نسبی پرسنل را بالا ببریم؛ اراده داریم که قدرشناس خوبی برای زحمات همکاران باشیم و کوشش کنیم تا همکارانمان در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انگیزه بیشتری برای فعالیت داشته باشند.
خجسته مهر افزود: اجرای طرح تبدیلوضعیت ایثارگران و بهبود وضعیت معیشت کارکنان قرارداد مدت موقت از دیگر برنامههای سال ۱۴۰۱ است تا یک رضایتمندی نسبی را برای این گروه از کارکنان به ارمغان بیاوریم.
وی تاکید کرد: بزرگترین خدمتی که ما میتوانیم به همکاران عزیز کنیم این است که شأن و کرامت آنها را حفظ نمائیم و بنده به عنوان همکار این عزیزان اعلام میکنم که تمام کوشش خود را در سال ۱۴۰۱ معطوف این موضوع نمایم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: بزرگترین سرمایه شرکت ملی نفت ایران نیروی انسانی است که به آن سرمایه انسانی میگوئیم و امیدوارم خادم خوبی برای همکاران عزیزمان در سطح شرکت ملی نفت ایران به ویژه مناطق نفتخیز جنوب باشم.
تشکیل کارگروه تولید و توسعه دانشبنیان در مناطق نفتخیز جنوب
شایان ذکر است مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پس از بازدید از تأسیسات نفت و گاز شماره چهار اهواز و گفتوگو با کارکنان عملیاتی، در نشست با مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب حضور یافت.
خجستهمهر در این نشست دستور داد کارگروهی در ارتباط با ارتقای تولید و توسعه دانشبنیان در مناطق نفتخیز جنوب و همچنین تعریف یک پروژه مطالعاتی برای نوسازی تأسیسات تشکیل و با جدیت دنبال شود.
نظر شما