وزیر بهداشت: مشهد با کمبود تخت بیمارستانی مواجه است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به جمعیت مشهد و حضور سالانه میلیون‌ها زائر بارگاه منور رضوی، این شهر با کمبود تخت بیمارستانی روبه‌رو و نیازمند نگاه ویژه در این حوزه است.

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر توسعه خدمات بهداشتی و تقویت نظام شبکه تاکید دارند؛ بنابراین توسعه خدمات بهداشتی و افزایش فعالیت بهورزان در مناطق روستایی، توجه به سلامت روان به ویژه در دوران پساکرونا، گسترش خدمات پزشک خانواده، ارتقای سلامت جمعیت و توجه به موضوع فرزندآوری از جمله مواردی است که در حوزه بهداشت باید به آن توجه کرد.

وی افزود: وزارت بهداشت، برنامه‌های خود را برای ارتقای سلامت و تقویت حوزه‌های بهداشت، آموزش، پژوهش، خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی و درمان، در طرح عدالت و تعالی نظام سلامت تهیه کرده و نسبت به اجرای آن اقدام خواهد کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان خراسان‌رضوی در آینده‌ای نزدیک، خاطرنشان کرد: بر این اساس پیش از سفر وی، در نشستی با استاندار و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پروژه‌های مورد نیاز برای توسعه خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی تدوین شده است تا در شورای اداری استان که با حضور رئیس‌جمهور و در سفر او به مشهد برگزار می‌شود، ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه در قالب سفر رئیس‌جمهور به مشهد مقدس، اعتبارات و پروژه‌های عمرانی بسیار خوبی پیش‌بینی شده است، یادآور شد: تلاش می‌شود بخشی از این پروژه‌ها در سال جاری و سال آینده به بهره‌برداری برسد و پروژه‌هایی با پیشرفت بالای ۸۰ درصد، تکمیل شود.

عین‌اللهی، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزنده دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، این دانشگاه در آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران است و تمام تمهیدات لازم در حوزه‌های بهداشت و درمان، پیش‌بینی شده است.

وزیر بهداشت اضافه کرد: اورژانس پیش‌بیمارستانی در محورهای درون و برون‌شهری استان خراسان رضوی نیز در آمادگی کامل است. راه‌اندازی داروخانه در اورژانس عدالتیان به منظور افزایش سرعت خدمات‌رسانی و سهولت دسترسی بیماران به دارو از ابتکارات و اقدامات بسیار مطلوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که از مسئولان این دانشگاه قدردانی می‌کنیم.

وی یادآور شد: بخشی از داروها که به آن ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی تعلق می‌گرفت، از طریق مرزها قاچاق می‌شد اما امسال، ارز ترجیحی از دارو برداشته شده است و این امر زمینه قاچاق دارو را به شدت کاهش می‌دهد؛ اما از سوی دیگر سازمان‌های بیمه‌گر موظف هستند که هزینه دارو را پرداخت کنند تا مردم دچار مشکل نشوند.

به گزارش ایمنا، وزیر بهداشت در نخستین روز از سال ۱۴۰۱ از اورژانس عدالتیان و بیمارستان قائم (عج) مشهد بازدید و در نشستی با رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حضور پیدا کرد.

کد خبر 563137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.