به گزارش ایمنا و به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، احمد اصانلو در بازدید از یک کارخانه تولید روغن، اظهار کرد: پیرو گزارشهای دریافتی در مورد امتناع از عرضه همچنین عرضه خارج از شبکه روغن، امروز گشتهای مشترک در تهران و شهرستانها با همراهی رؤسای شعب تعزیرات حکومتی و بازرسان بهداشت و نمایندگان جهاد کشاورزی به محل کارخانههای تولید روغن مراجعه و موضوع را بررسی کردند.
وی ادامه داد: با توجه به دریافت گزارش عرضه خارج از شبکه مقدار قابل توجهی روغن در این کارخانه، شخصاً به این کارخانه آمدم تا موضوع را مورد بررسی قرار دهیم و در نتیجه بررسیهای انجام شده مقرر شد یک تیم ویژه از جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی تا بررسی اسناد و صدور نتیجه در محل کارخانه حضور داشته باشند تا در وهله نخست، اسناد مربوط به عرضه خارج از شبکه روغن را بررسی کنند که آیا تخلفی انجام شده است یا نه.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: همچنین در این سرکشی، شاهد امتناع از عرضه روغن در حجم بالایی بودهایم که مدیران مجموعه ادعا کردند که قصور در این مورد از شرکتهای پخش روغن بوده است که ضمن الزام به عرضه روغن، تیم ویژه مدارک را بررسی میکنند و چنانچه گزارشی در مورد امتناع از عرضه تهیه شود؛ پرونده تخلف توسط تعزیرات حکومتی رسیدگی میشود.
اصلانلو گفت: یکی دیگر از دلایل حضور در این کارخانهها، موضوع عرضه دو نرخی محصولات بوده که احراز این تخلف نیز به عهده این تیم ویژه است.
وی تاکید کرد: در این گشت مشترک، ۳۰۰ تن روغن تاریخ گذشته در انبارها مشاهده شد که با توجه به تغییرات مدیریتی شرکت، برای پیشگیری از ورود این کالاها به سطح عرضه، محل انبارها پلمب و مقرر شد که کارشناسان بهداشت نسبت به نمونه گیری و انجام آزمایش و همچنین اعلام نتیجه اقدام کنند.
کارشناس بهداشت حاضر در گشت مشترک نیز در مورد روند بررسی روغنهای تاریخ گذشته گفت: پس از بررسی و انجام آزمایش در صورتی که روغنها مصرف انسانی نداشته باشند معدوم و در صورتی که قابلیت مصرف انسانی داشته باشد، برای دام استفاده میشود.
در این گشت علاوه بر رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، نمایندگان جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیروی انتظامی و رؤسای شعب تعزیرات حکومتی حضور داشتند.
نظر شما