هزینه ۴۴٠٠ میلیارد تومان از بودجه سال آینده در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در مجموع ۴ هزار و ۴٠٠ میلیارد تومان از کل بودجه در حوزه حمل و نقل و ترافیک پیش بینی شده که در بخش مترو، اتوبوسرانی، توسعه حلقه چهارم حفاظتی، معابر و خیابان‌های جدیدالاحداث هزینه می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی صالحی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مهم‌ترین تصمیم امروز تصویب بودجه شهر اصفهان به مبلغ ۱۳ هزار و ۴۹۳ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد دارد.

وی افزود: مهمترین ویژگی بودجه سال آینده بالاترین سهم عمرانی است که ۷۴ درصد را به خود اختصاص داده و ۲۶ درصد به هزینه‌های جاری اختصاص دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در بودجه ۱۴۰۱ وابستگی بودجه به درآمدهای ساختمانی به ۳۴ درصد کاهش یافته است، در حالی که سال گذشته این میزان به طور میانگین ۱٠۱ درصد بوده است، در عین حال افزایش ۲۰ درصدی درآمد ساختمانی را نیز شاهد خواهیم بود.

وی افزود: موزه شهر و موزه بزرگ اصفهان و پردیس‌های خانواده محور نیز در بخش فرهنگی بودجه مورد توجه قرار گرفته است.

صالحی با اشاره به توجه ویژه شورا به شهر الکترونیک تصریح کرد: در بخش هوشمندسازی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که با اجرای آن خدمات بهتری به شهروندان ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به موضوع درآمدهای ساختمانی، اظهار کرد: دریافت عادلانه عوارض در تمام مناطق مورد توجه قرار گرفت که این موضوع منطبق با رویکرد عدالت محوری در شهرداری اصفهان است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب آزادسازی خیابان عسگریه و راستگرد خیابان آپادانا، اضافه کرد: تخفیف ۵۰ درصدی به بیمارستان امیرالمومنین (ع) برای ایجاد کابل برق، دو فوریت اخذ وام ۵۰ میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، اخذ وام هفت میلیارد تومانی برای یکی از شرکت‌های عمرانی و سازمان نوسازی و بهسازی و پیشنهاد نام‌گذاری دو خیابان، یک سه راه، یک آمفی تئاتر، دو پل عابر پیاده، دو کوچه و یک بن بست در صحن علنی مطرح شد و با رأی اعضا به تصویب رسید.

وی از توجه ویژه به محلات با تعیین ۱,۱۰۰ میلیارد تومان بودجه برای این موضوع خبر داد و گفت: این بخش ۱۰ درصد از مصارف کل بودجه را به خود اختصاص داده است و در هر منطقه تعدادی از محلات شناسایی شده‌اند که مناطق کم برخوردار بر اساس اولویت از بخش عمده‌ای از بودجه برخوردار می‌شوند.

صالحی از پروژه‌های نوسازی و بهسازی بافت تاریخی و فرسوده خبر داد و گفت: احیای محورهای گردشگری و تاریخی در محلات مورد توجه شورای اسلامی شهر اصفهان است که در این راستا ایجاد پردیس‌های بزرگ خانواده محور، تئاتر شهر، موزه بلدیه و موزه بزرگ شهر اصفهان در برنامه است که در بودجه سال آینده اجرای آنها پیش‌بینی شده که رقمی شامل ۸۰۰ تا ۱,۰۰۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه ۱,۴۰۰ میلیارد تومان بودجه و توجه به اوراق مشارکت در بخش مترو مد نظر است، گفت: بخشی از این مبلغ برای تهیه تجهیزات فنی و ایمنی خط یک مصرف می‌شود و گام دوم نیز تکمیل حفاری تونل خط دو تا دو سال آینده است، بخش قابل توجهی از سازه‌های ایستگاهی نیز رو به تکمیل است، بخش عمده بودجه مترو که مربوط به سازمان قطار شهری است برای پایان عملیات ایستگاهی و خطوط تونل خط دو است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در مجموع ۴,۴۰۰ میلیارد تومان از کل بودجه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک پیش‌بینی شده که در بخش مترو، اتوبوسرانی، توسعه حلقه چهارم حفاظتی، معابر و خیابان‌های جدیدالاحداث هزینه می‌شود.

وی تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیارد تومان نیز برای مطالعه و شروع خط سه مترو در نظر گرفته شده است و اگر مطالعات نهایی نیز انجام شود، این ظرفیت در بودجه دیده شده است که با ورود بخش خصوصی اقدامات لازم در راستای راه‌اندازی خط سه مترو نیز آغاز شود.

صالحی در خصوص بودجه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، گفت: در رابطه با سلامت عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی عدد قابل توجهی پیش‌بینی شده است که امیدواریم در این راستا مجموعه فدک تا انتهای سال ۱۴۰۱ تکمیل شود و در اختیار حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی قرار گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره نام‌گذاری چهارراه‌های شهر به نمادهای صنایع دستی، تصریح کرد: این نام‌ها حول نمایشگاه صنایع دستی شکل گرفته است، اما اکنون نیز با توجه به درخواست‌های متعدد مردمی که به شورای نامگذاری ارائه شده این اقدام انجام می‌شود، اولویت ما پرهیز از تصمیمات عجولانه در نام‌گذاری‌ها است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: اولویت این است که با توجه به نظر مردم و بوم سنتی و بافت قدیمی هر محله، نامگذاری‌ها با معناتر انجام شود و در این راستا توجه به بافت محلی مد نظر است، البته برای تکریم و تقویت حوزه صنایع دستی و گردشگری باید بتوانیم برنامه‌های شایسته‌ای را انجام دهیم تا رضایت مردم در نامگذاری‌ها جلب و حوزه صنایع دستی تکریم شود.

کد خبر 556886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.