به گزارش خبرنگار ایمنا، حجتالاسلام مصطفی حسناتی امام جمعه نجفآباد در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت روز حماسه و ایثار نجفآباد با اشاره به فلسفه برنامههای این روز اظهار کرد: ما برای کل مردم شهرستان در حال برنامهریزی و انجام وظیفه هستیم و طبیعی است که این سوال مطرح باشد که آیا با این شرایط اقتصادی هزینه کردن برای برنامههای فرهنگی لازم است، در جواب باید گفت بله، خدای سبحان تفکر و تدبر در تاریخ گذشته ما را امر میکند.
وی افزود: خداوند گفته است نعمتهای خدا را یاد کنید و سپاسگزار نعمتها باشید، به امانات الهی خیانت نکنید، دستاوردهای انقلاب جزو امانات و نعمتهایی است که به دست نسل موجود میرسد و حفظ آن واجب است.
امام جمعه نجفآباد اصفهان ادامه داد: بندگی اقتضا میکند تا نعمتهای خدا را مرتب بیان کنیم، هیچ نعمتی بزرگتر از نعمت جمعی و اجتماعی نیست که توسط خود مردم حاصل میشود و مختص به دسته خاصی نیست.
وی تصریح کرد: گذشته ما زمینه ادامه کار ما است و هرگز هیچ ملتی نمیتواند این راه را ادامه دهد، مگر اینکه زیرساختهای قبلی و مقدار راه پیموده شده را خوب تشخیص دهد تا برای آینده برنامهریزی کند.
حجتالاسلام حسناتی تاکید کرد: به دستور پیامبر گام اول انقلاب را برداشتیم و گام دوم را نیز باید مردانه برداریم و اقتضای قطعی این است که موفقیت خود در گام دوم را بیان کنیم. گرامیداشت روز ایثار و شهادت نجفآباد در واقع بیان گذشتهای است که بگوید چه چیزیهایی باعث شد نجفآباد همچون نگینی در اصفهان بدرخشد؛ چرا که خود اصفهان نیز نگینی در کل عالم است.
وی تاکید کرد: بیان داراییها هرگز برای افتخار بیجا نیست، بلکه برای این است که بدانیم کجا بودهایم و به کجا رسیدهایم، باید بدانیم در برابر قهرمانهایی که داشتهایم رسالت ما چیست و این موارد برای برنامهریزی آینده مقدمهای شود تا با چشماندازی چهل ساله بتوانیم روحیه ایثار و شهادت و جهاد و مقاومت را زنده نگه داریم.
امام جمعه نجفآباد اضافه کرد: ویژگیهای نجفآباد در تاریخ مشخص است. بزرگانی در صحنههای مختلف این شهر حضور داشتهاند و رهبر معظم انقلاب چندین بار بر ویژگی این شهر و افتخارات و برازندگی مردم و جوانان و عالمان و همه اقشار این دیار شهادت دادهاند. باید گفت عاملی که باعث شد نجفآباد در انقلاب بدرخشد و واقعاً انقلابی باشد، این بود که اکثر مردم این دیار امام (ره) را در زمانی که غربت مرجعیت بود به عنوان یک مرجع عالم به زمان و مجاهد و مقتدا انتخاب کردند؛ در نجفآباد همه اقشار امام (ره) را شناختند و برای انقلاب، اعتقادات و دین و زمینهسازی ظهور حجت خدا هزینه کردند.
وی گفت: دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، زمان بروز و ظهور و بالندگی مردم کشور از جمله مردم نجفآباد بود همچنین در جنگ و جبهه در لشگر ۸ نجف اشرف و در سازمانهای رسمی استانهای مختلف آوازه مردم نجفآباد پیچیده بود. در جهاد سازندگی نیز گاهی جبهه نجفآباد به اندازه سه الی چهار استان کشور قوی بود. مردم نجفآباد در رابطه با حفظ دستاوردهای انقلاب، حفاظت از شخصیتها، حفظ بیت حضرت امام (ره) و نیروی قبیل در قم تلاش زیادی کردند.
حجتالاسلام حسناتی تاکید کرد: مردم نجفآباد بدون اینکه بخواهند نامشان جایی مطرح شود، حرکت میکردند و در عملیاتهای مختلف حضور داشتند که اوج آنها عملیات خیبر بود.
نظر شما