شهاب ثابتراسخ در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حرکت شهرداری چرمهین در مسیر سازگاری با کمآبی، اظهار کرد: استفاده از روشهای مناسب آبیاری برای تأمین آب فضایسبز ازجمله مسائلی است که با توجه به بحران کمآبی، باید مورد توجه همگان به خصوص شهرداریها قرار بگیرد.
وی افزود: طرح جداسازی آب فضای سبز از آب شرب شهری در چرمهین با انجام مطالعه تدوین و به مرحله اجرا رسید که نقش مؤثری در اجرای طرح سازگاری با کمآبی و خشکسالی ایفا میکند.
شهردار چرمهین با بیان اینکه فضای سبز چرمهین در گذشته به روش سنتی آبیاری میشد، خاطرنشان کرد: با توجه به چالشهای آبی ایجاد شده، شهرداری طبق برنامهریزی در فازهای مختلف اقدام به تبدیل سیستم سنتی آبیاری فضای سبز شهری با سیستمهای نوین نظیر قطرهای و بارانی کرده است.
ثابتراسخ به ضرورت بهینهسازی مصرف آب فضای سبز اشاره و اضافه کرد: اجرای طرح آبیاری قطرهای در ۳۰ هکتار فضایسبز مثمر در شهر چرمهین انجام شده است.
وی گفت: احداث استخر پنج هزار مترمکعبی ذخیره آب، اجرای خط انتقال آب فضای سبز به طول ۱۲ کیلومتر به صورت رفت و برگشت و خرید تجهیزات آبیاری تحت فشار قطرهای و مهپاش از دیگر پروژههای انجام شده در راستای مدیریت منابع آب، توسعه گردشگری، توسعه زیستمحیطی و کسب درآمد پایدار است.
نظر شما