حجتالله امینی در گفتگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به افزایش ۹۰ درصدی بودجه شهرداری باغبادران، اظهار کرد: بودجه پیشنهادی سال آینده شهرداری باغبادران ۳۶۶ میلیارد ریال پیشبینی شده که ۴۲ درصد به هزینههای جاری و ۵۸ درصد به اجرای پروژههای عمرانی تخصیص پیدا کرده است.
وی افزود: ارتقای جایگاه شهر در حوزههای مختلف از جمله گردشگری، درآمد پایدار، بهرهوری سازمانی، ایجاد و توسعه فضای سبز عمومی، توسعه پارکها و خدمات رفاهی تفریحی عمومی ازجمله موضوعات مورد توجه در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری باغبادران است.
شهردار باغبادران خاطرنشان کرد: اتمام و اجرای پروژههایی که قبل از تهیه و تدوین بودجه با اعضای شورای اسلامی شهر رایزنی، هماهنگی و نظرخواهی شده بود، در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شده است؛ توزیع عادلانه خدمات در محلههای مختلف شهر نیز از دیگر مؤلفههای بودجه سال آینده است.
امینی ادامه داد: براساس آمار رسمی سرشماری سال ۹۵، جمعیت شهر ساحلی باغبادران ۱۰ هزار و ۲۷۹ نفر است و بر همین اساس سرانه بودجه به ازای هر شهروند بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پیشبینی شده است.
وی اضافه کرد: بر مبنای برآورد جمعیت ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفری شهر باغبادران که از سوی مرکز آمار ایران بر مبنای نرخ رشد جمعیت سال ۱۴۰۰ پیشبینی شده است، مبلغ سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر شهروند در نظر گرفته میشود که از جمله سرانههای بالای استان اصفهان در بین شهرهای همتراز است.
شهردار باغبادران تصریح کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری به مباحث کالبدی شهر ازجمله طرحهای توسعه و عمران، تهیه نقشههای مورد نیاز، ممیزی املاک و مطالعه آبهای سطحی و روان آبها، در راستای ایجاد و تقویت زیرساختهای شهری توجه ویژهای شده است.
امینی با اشاره به اهمیت حرکت شهرداریها به سمت کسب درآمدهای پایدار، تاکید کرد: یکی از مهمترین مشکلات و دغدغههای شهرداری و شورای شهر، کمبود منابع مالی و نداشتن درآمد پایدار است؛ چراکه رفع بسیاری از مشکلات شهرها نیازمند جذب اعتبارات مالی است.
وی ادامه داد: منابع شهرداریها متناسب با هزینههای آنها افزایش پیدا نکرده است و این نهاد با کمبود منابع برای مدیریت شهر و هزینههای جاری مواجه است؛ از سوی دیگر نیاز و توقعات شهروندان روند افزایشی دارد.
شهردار باغبادران گفت: تنظیم و ایجاد تعادل میان نیاز مردم، وظایف شهری و منابع مالی از وظایف شهرداری و شوراهای اسلامی است و برای تحقق این مهم راهی جز جلب مشارکت مردم و سرمایهگذاری وجود ندارد؛ بر همین اساس به جذب سرمایهگذار، مشارکت بخش خصوصی و درآمدزایی پایدار در بودجه سال آینده توجه شده است.
امینی خاطرنشان کرد: در تدوین بودجه ۱۴۰۱ شهرداری باغبادران سعی شده اعداد و ارقام تحققپذیر باشد تا نیاز کمتری به اصلاحات آن در طول سال باشد؛ از سوی دیگر تا حد امکان پیشبینیهای ارائه شده براساس مطالعات انجام گرفته و منابع و مصارف به صورت آنها کارشناسی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه پرداخت عوارض ارزشافزوده، آلایندگی و کمکهای دولتی برمبنای جمعیت شهر انجام میشود، اظهار کرد: بهرغم وجود جمعیت مضاعف و مهاجر، حضور چشمگیر گردشگر در شهر ساحلی باغبادران و تفاوت جمعیت سرشماری سال ۹۵ با جمعیت فعلی شهر، متأسفانه ملاک توزیع عوارض جمعیت سال ۹۵ است که با جمعیت ساکن فعلی شهر فاصله قابل توجهی دارد و سهم شهروندان باغبادران از عوارض پرداختی واقعگرایانه نیست.
شهردار باغبادران گفت: هرچند تحقق بودجه به مؤلفههای مختلفی بستگی دارد و شرایط اقتصادی کشور در تحقق بودجه شهرداریهای شهرهای ایران بسیار تأثیرگذار است، اما امیدواریم با همراهی کارکنان خدوم شهرداری، بودجه سال آینده در گام نخست تحقق پیدا کند و در مراحل بعد با اجرای پروژههای پیشبینی شده بتوانیم در راستای اداره بهتر شهر و افزایش کیفیت زندگی شهروندان قدم برداریم تا باغبادران به شهری توسعه یافته برای زندگی بهتر شهروندان تبدیل شود.
نظر شما