به گزارش ایمنا، اسدالله بادامچیان اظهار کرد: امروز گفتمان انقلاب اسلامی علیرغم تمام دشمنیها در منطقه و جهان، نفوذ کرده است و پیشرفتهای علمی، صنعتی، تکنولوژیکی در حوزههای هستهای، انرژی، نانو، موشکی و پزشکی شیاطین را متزلزل و عصبانی کرده است و آنها مأیوس از براندازی نظام اسلامی ایران، در جنگ روانی و سایبری و تحریکهای اقتصادی فعال شدهاند.
وی افزود: گام دوم انقلاب اسلامی، جهاد تبیین در برابر تهاجم ترکیبی دشمن است و حزب موتلفه اسلامی با تکیه بر خدا محوری، تحول تکاملی حزبی خود را متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی آغاز کرده است و میداند که حدود جنگ امروز، دامنه شناختی، ادراکی و سایبری دارد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: امروز باید در برابر جریان تحریف با جهاد تبیین و با ادبیات روز انقلاب و تاکتیکهای نوین رسانهای و روشنگری وظیفه زدودن ابهام، دروغ و تهمت در تقابل با نفاق، کفر و انحراف را دنبال کرد و این حرکت تبیین است که خنثی کننده توطئه دشمن خواهد بود.
وی تصریح کرد: مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، جهاد تبیین در دو وجه ضرورت مییابد، یکی بر اساس معنای خاص جهاد یعنی تقابل و مبارزه با دشمن و دیگری برحسب معنای عام آن، یعنی جهاد برای تبیین حقیقت برای ذات حقیقت که مصداق آن همان انسان کامل حضرت مهدی (عج) است و البته که این دو وجه با یکدیگر تعارض و تضاد ندارند؛ بلکه دو روی یک حقیقت هستند.
بادامچیان در خصوص توجه به یارانه پنهان در لوایح بودجه، گفت: اگر یارانه پنهان ساماندهی میشد، ثروتمندانی که نیازی به یارانه ندارند، هزینههای مصرف خود را میپرداختند و یارانهای که گفته میشود به ثروتمندان ۱۱ برابر اقشار عادی جامعه پرداخت میشود صرف رفاه کم درآمدها میشد.
وی افزود: باید با عبور از اشتباهات گذشته نظام انرژی کشور را اصلاح کرد، البته دولت و مجلس نیز با هوشمندی و آیندهنگری به فکر علاج اقتصاد کشور باشند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه درباره روند مذاکرات وین گفت: دولت فعلی مذاکرات وین را به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم مرتبط نکرده است؛ در مذاکرات یک اصل وجود دارد مبنی بر اینکه مذاکره برای نتیجه است و نتیجه باید ثمربخش باشد و قائل "به هر توافقی بهتر از عدم توافق است" نیستیم، بنابراین مذاکرات وین باید در چارچوب سیاستهای ترسیمی نظام اسلامی ایران و رهنمودهای امام خامنهای و مصالح ملت و کشور ایران باشد.
وی ادامه داد: دولت آمریکا به عنوان ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ و طرفی که از برجام خارج شده، مسئول است و جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین، به خوبی با ترسیم خطوط قرمز و اصرار بر روی آنها طرف غربی را در منگنه قرار داده است، البته اکنون توپ در زمین واشنگتن و تروئیکای اروپایی است.
بادامچیان تاکید کرد: سه شرط ایران برای مذاکرات این است که ایالات متحده باید اول مسئولیت نادیده گرفتن مجدد توافق را قبول نماید و خسارات ناشی از آن را بپذیرد، دوم اینکه به طور قابل قبول و با راستی آزمایی، همه تحریمهای اعمال شده از سال ۲۰۱۸ را به یکباره لغو کند و سوم اینکه تضمین کند که دولت دیگری در آمریکا به تعهدات خود پشت نخواهد کرد.
بادامچیان افزود: اکنون آمریکا بیش از هر شرایطی محتاج برگشت به برجام است و منافع خود را بر اساس این اصل تعریف کرده است که با حفظ ساختار و هندسه تحریمها، تحریمها را برگرداند و میخواهد همچنان ایران را در فشار نگه دارد.
وی با تاکید بر اینکه معادلات دنیا، در حال تغییر است، اظهار کرد: تأمین منافع ملتها، منوط به درک جدید این معادلات و تعامل راهبردی با قدرتهای نوظهور است و امروز سیاست خارجی که متوازن باشد موفق است.
منبع: ایرنا
نظر شما