سید حسن عیسی زاده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: نسبت درآمدهای پایدار مانند ارزش افزوده و عوارض آلایندگی و ناپایدار مانند عوارض پروانه شهرداری در حال حاضر تقریباً ۵۰ درصد است و به هر میزان که شهر توسعه یافتهتر باشد در آمدهای پایدار بیشتری خواهیم داشت.
وی افزود: در سالهای گذشته به واسطه شرایط اقتصادی کشور این نسبتها ها کم یا زیاد شده است با این حال در سال ۹۹ سهم درآمدهای پایدار در بودجه شهرداری ۵۰ درصد بوده است.
شهردار دزفول با بیان اینکه برای رسیدن به درآمدهای پایدار باید توسعه ایجاد کنیم، گفت: به هر میزان که تعداد واحدهای تجاری و صنعتی در شهرستان بیشتر باشد، درآمد پایدار شهرداری نیز افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به آشفتگی بصری در سطح شهر، اضافه کرد: یکی از مزیتهای شهر دزفول آجرکاریها و بناهای تاریخی است، برای این کار سازمان اصلاح سیما و منظر و همچنین کمیته انضباط نما با توجه به وجاهت قانونی خود در زیر مجموعه معاونت شهرسازی باید تشکیل گردند.
عیسی زاده ادامه داد: در این مدت نسبت به حوزه زیباسازی کم توجهی شده، اما در صدد هستیم با آغاز کار کمیته زیباسازی، از ظرفیت هنرمندان، علاقهمندان و متخصصان استفاده کنیم.
نظر شما