به گزارش ایمنا و به نقل از سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، «محمدرضا انسانی» اظهار کرد: این مطالعات تحت پوشش تفاهمنامه بین سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور و شرکتهای دانشبنیان آغاز شد.
وی افزود: در زمان تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان فرصتی بهوجود آمد تا نظر شرکتهای خصوصی به سمت ظرفیتهای کارشناسی و تجهیزاتی دفتر بررسیهای زمینشناسی دریایی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور معطوف شود.
رئیس گروه ژئوفیزیک دریای مدیریت زمینشناسی دریایی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی با اشاره به به تجارب قبلی دفتر بررسیهای زمینشناسی دریایی در همین زمینه، یادآور شد: برداشت دادههای لرزهنگاری کمعمق و بسترشناسی اولیه اسکله آبشیرینکن منطقه «زمین» در شرق بندر چابهار به گروه ژئوفیزیک دریایی واگذار شد.
انسانی خاطرنشانکرد: این مطالعات با استفاده از حداکثر زمان مد دریا در دریای عمان و با استفاده از یک لنج ماهیگیری با موفقیت انجام شد.
به گزارش ایمنا، کارشناسان مدیریت زمینشناسی دریایی این سازمان پروژه دوم بسترشناسی و لرزهنگاری کمعمق زیر بستر در منطقه سکوی نفتی WPE۲ در شرق جزیره سیری را نیز انجام دادند که برای تحقق این امر تجهیزات از چابهار به بندر لنگه حمل شد و عملیات به وسیله یک شناور ۶۰ متری و بهرهگیری از دستگاههای Sub Bottom Profiler و Side Scan Sonar بهمنظور شناسایی و مطالعه عوارض بستر و زیر بستر، همچنین شناسایی موقعیت و ابعاد ضایعات اطراف سکوی نفتی ایلام دو برای خارج کردن آنها و در نهایت پهلوگیری ریگ حفاری با موفقیت انجام شد.
نظر شما