احمد سراج در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی ظرفیت خوبی است که در میان کلانشهرها تنها اهواز از این قابلیت برخوردار است؛ به طوری که تعداد قابل توجهی دانشجو و استاد در حال انجام کارهای پژوهشی و آموزشی خود هستند.
وی با بیان اینکه هر مجموعه به طور خاص باید به صورت مداوم نسبت به بهروزرسانی خود اقدام کند، افزود: شهرداری اهواز میتواند علاوه بر ارائه طرحهای پژوهشی در مدیریت شهری از بستر مناسب دانشگاه علمی کاربردی برای ارتقای سطح عملی آموزشی کارکنان خود استفاده کند.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: شهرداری میتواند در رفع بسیاری از مسائل حوزههای مختلف مانند پسماند، حملونقل، شهرسازی و توسعه شهری که به عنوان گرههای مدیریت شهری مطرح هستند با استفاده از ظرفیت دانشگاه به عنوان حلقه واسطه با دانشگاههای دیگر که در حوزه مدیریت شهری پژوهش داشتهاند، استفاده و نسبت به رفع آنها اقدام کند و متناسب با نیازمندیهای خود طرحهای مطلوب پژوهشی را تدوین کند.
وی با اشاره به تأثیر آموزش بر ارتقای سطح کیفی کارمندان، تصریح کرد: آموزش و پژوهش لازمه مدیریت شهری مبتنی بر نیروی انسانی کارآمد برای عملکرد متعالی است، اگر نیروی انسانی در هر ردهای متناسب با رسته شغل خود آموزش ببیند و پژوهش کند اثرات آن در جامعه و مدیریت شهر نمایانتر خواهد بود.
سراج ادامه داد: پارک علم و فناوری از جمله پیوستهایی است که میتواند به مجموعه دانشگاه اضافه شود تا با گردهمآوری شرکتهای دانشبنیان، بسیاری از مقولههای مدیریت شهری به آنها تفویض شود و با استفاده از فناوریهای نوین بتواند در تحولآفرینی مدیریت شهری پیشرو باشند.
وی تصریح کرد: وقتی نام دانشگاه بر مجموعهای قرار گرفت باید به قدری توانمند باشد که بتواند پاسخ علمی به مخاطب خود در زمینههای مختلف را بدهد، دانشگاه علمی کاربردی شهرداری نیز باید بتواند پاسخ مناسب برای بسیاری از مسائل مدیریت شهری با تکیه بر دانش روز و فناوریهای مدرن داشته باشد.
نظر شما