فریاد مظلومیت

۲۹ دی‌ماه در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، روز غزه نماد مقاومت فلسطین نام‌‏گذاری شده است؛ روزی که به‌دنبال مقاومت مردم غزه در برابر تهاجم همه‌جانبه رژیم صهیونیستی و پیروزی آن‌ها در جنگ ۲۲ روزه صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در هفتم دی‌ماه سال ۱۳۸۷ هجری شمسی، رژیم صهیونیستی در حمله‌ای وحشیانه و غیرانسانی، نوار غزه را هدف حمله جنگنده‌های خود قرار داد که این حمله ۲۲ روز به طول انجامید و در نتیجه آن، بسیاری از منازل مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس، مساجد، درمانگاه‌ها، زیرساخت‌ها و تأسیسات نوار غزه تخریب شد و شمار زیادی از غیرنظامی‌ها از جمله کودکان و زنان بی‌گناه به شهادت رسیدند.

براساس آمارهای ارائه شده، در جنگ ۲۲ روزه، هزار و ۴۵۵ نفر شهید شدند که ۴۰۴ نفر از آن‌ها را کودکان و ۱۱۵ نفر را نیز زنان تشکیل می‌دهند و تعداد مجروحان جنگ ۲۲ روزه رژیم صهیونیستی نیز پنج هزار و ۳۰۳ نفر برآورد شد که از این تعداد هزار و ۸۱۵ نفر کودک بودند.

براساس گزارش سازمان‌های فلسطینی، در جنگ ۲۲ روزه ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی مستقیماً هدف حملات و بمباران قرار گرفتند که در نتیجه آن ۱۰ میلیون دلار به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های وزارت بهداشت خسارت وارد شد.

در نتیجه این جنگ ۱۵ دستگاه آمبولانس مستقیماً نیز هدف حملات وحشیانه قرار گرفت. جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در سال ۱۳۷۸ هجری شمسی علیه مردم مظلوم نوار غزه در حالی صورت گرفت که رسانه‌های غربی و رسانه‌های مزدور عربی، عمق جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی را سانسور و تلاش می‌کردند که جنبش حماس را مقصر این حملات جلوه دهند و از طریق بایکوت رسانه‌ای، تصوری نادرست از واقعیت این جنگ وحشیانه به شهروندان خود ارائه می‌دادند.

حمایت جمهوری اسلامی از محور مقاومت

در همین راستا، جمهوری اسلامی ایران که همواره حامی محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین بوده است در نخستین سالروز جنگ ۲۲ روزه با هدف بازگویی مظلومیت مردم فلسطین و رساندن صدای این مظلومیت به گوش آزادگان جهان، همچنین تجلیل از حماسه‌آفرینی محور مقاومت، روز ۲۹ دی‌ماه را «روز ملی غزه» نام‌گذاری کرد تا از این طریق، مقاومت ۲۲ روزه مجاهدان غزه در برابر وحشی‌گری اسرائیل را ارج نهد و این مقاومت قهرمانانه را پیوسته در اذهان یادآوری کند.

این در حالی است که امام خمینی (ره) پیش از این نیز با نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس، نشان داده بود که نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی در احقاق حقوق مردم فلسطین و حمایت از مجاهدان مقاومت دریغ نمی‌کند و حامی راستین محور مقاومت است.

در سایه تداوم حملات و خشونت‌های رژیم صهیونیستی و تداوم محاصره نوار غزه، مقاومت فلسطین همچنان بر تحکیم قدرت بازدارندگی خود در برابر رژیم صهیونیستی پایبند است.

در کنار این مباحث، می‏‌توان به موفقیت‌های فلسطینی‌ها در عرصه دیپلماتیک به خصوص عضویت در انواع و اقسام سازمان‌های بین‌المللی و به دنبال آن وحشت صهیونیست‌ها از مقبولیت و مشروعیت گسترده و روبه افزایش فلسطین در عرصه جهانی اشاره کرد.

در این راستا چندی پیش مقامات فلسطینی خواهان عضویت در دیوان بین ‏المللی کیفری شدند که این امر باعث نگرانی جدی مقامات رژیم صهیونیستی شد. در ادامه نیز دیوان اعلام کرد که قصد دارد درباره جنایات صورت گرفته در فلسطین تحقیق کند که این امر با وحشت ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونستی مواجه شد.

در این راستا باید اذعان داشت که در نتیجه همین مقاومت، رژیم صهیونیستی هر روزه بیش از گذشته در عرصه بین‌‏المللی تحت فشار قرار می‏‌گیرد و خطر منزوی شدن بیش از بیش این رژیم به شدت جدی است.

اختلافات رو به گسترش این رژیم با برخی از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی که روزی مهم‌ترین متحدان این رژیم بودند، نشانگر همین موضوع است.

این موضوع موجب‬ اختلافاتی در درون رژیم صهیونیستی شده است؛ به‌طوری‌که بسیاری از کارشناس‌ها، نخبگان و احزاب رژیم صهیونیستی بر این باورند که مقاومت فلسطینی‏‌ها در مقابل زیادخواهی‌های حزب لیکود به رهبری نتانیاهو، عملاً روندهای جهانی را به سود آن‌ها تغییر داده و خطر منزوی شدن و درنهایت مسائل و مشکلات گسترده داخلی، منطقه‌ای و جهانی را برای این رژیم جدی‏‌تر کرده است.

این افراد بر این باورند که تداوم سیاست‌های تندروانه نتانیاهو در نهایت رژیم صهیونیستی را با خطر جدی فروپاشی اجتماعی و سیاسی مواجه خواهد ساخت.

به هر حال همه این موارد نشانگر این امر است که مقاومت فلسطین در برابر جنایت‌های دامنه‏‌دار صهیونیست‏‌ها، دستاوردهای بزرگی به همراه داشته و در ادامه نیز خواهد داشت.

کد خبر 549804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.