به گزارش خبرنگار ایمنا، تفاهمنامه فدراسیون قایقرانی ایران با سازمان ورزش انگلستان برای انجام برنامه مشترک بینالمللی ویژه قایقرانی به امضا درآمد. با انجام تفاهمنامه میان فدراسیون قایقرانی ایران و سازمان ورزش انگلستان، برنامه مشترک بینالمللی ویژه قایقرانی با هدف توسعه قایقرانی ایران و غرب آسیا اجرا خواهد شد.
با اعلام فدراسیون بینالمللی «کانوئینگ» در پی برگزاری کنگره جهانی فدراسیون کانوئینگ ICF به میزبانی شهر رم ایتالیا و حمایت «شوکن ناریتا» رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا و رایزنی صورت گرفته با رئیس و نایبرئیس فدراسیون جهانی و موافقت سازمان بینالمللی ورزش کشور انگلستان، فدراسیون قایقرانی جمهوریاسلامی ایران موفق شد به عنوان نخستین کشور، امتیاز شرکت در برنامه مشارکت بینالمللی ویژه قایقرانی IPP را دریافت کند.
این برنامه با حمایت مالی سازمان ورزش انگلستان برای دانشافزایی و انتقال تجربیات به مدیران، مربیان و ورزشکاران بهمنظور بهبود عملکرد و تقویت فدراسیون ملی قایقرانی ایران جهت مشارکت هرچه بیشتر در المپیک ۲۰۲۴ پاریس است. برنامه فوق از سال ۲۰۲۲ به شکل وبینار و در صورت رفع محدودیتهای کرونا بهصورت حضوری انجام خواهد پذیرفت.
فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که با حمایت آن مجموعه ضمن بهرهمندی حداکثری از این مشارکت، نقش مؤثری را در گسترش این برنامه در منطقه غرب آسیا به عهده بگیرد.
این برنامه برای توسعه و گسترش قایقرانی که در کنگره رم برای پیوستن ایران پیشنهاد شد، شامل موارد متعددی است. با معرفی ایران توسط «ناریتا» رئیس کنفدراسیون قایقرانی آسیا و حمایت رئیس و نایب رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی، همچنین موافقت سازمان بینالمللی ورزش انگلستان، فدراسیون قایقرانی ایران اولین کشوری خواهد بود که از برنامه مشارکت بینالمللی IPP که اخیراً شروع شده است، بهرهمند خواهد شد.
این برنامه شامل همکاریهایی برای دانشافزایی در راستای مدیریت و برنامهریزی بوده و با حمایت از فدراسیونهای ملی و زیرمجموعه فدراسیون جهانی قایقرانی همراه خواهد بود. این پروژه در راستای توسعه قایقرانی بوده و لازم به ذکر است که این برنامه با حمایت مالی و تجربه ورزشی در میادین بینالمللی انگلستان انجام خواهد شد که این کشور تاکنون سابقه اجرای موفق چند برنامه مشابه را در سایر ورزشها دارد.
این برنامه در سال ۲۰۲۲ به شکل وبینار آغاز میشود، اما امید است که در صورت امکان و با توجه به محدودیتهای ویروس کرونا، دیدارهایی به شکل حضوری انجام شود.
«سیسیلیا فاریاس» نایب رئیس ICF در مورد این پروژه اظهار داشت: ICF خوشحال است که فدراسیون قایقرانی ایران در این برنامه جدید شرکت میکند. امید ما این است که با مدیریت بهتر، برنامهریزی استراتژیک و ارائه ورزش، فدراسیونهای ملی بیشتری بتوانند از پیشرفت چشمگیری در زمینه قایقرانی در سطح بینالمللی بهرهمند شوند.
«دیوید جوی» مدیر اجرایی کانوئینگ بریتانیا نیز گفت: فدراسیون کانوئینگ بریتانیا بابت حمایت از برنامه مشارکتهای بینالمللی خوشحال است و مشتاقانه منتظر همکاری با فدراسیون قایقرانی ایران در سال آینده هستیم. ما از اهداف ICF برای حمایت و با به اشتراک گذاشتن دانش خود در جهت تقویت فدراسیونهای ملی قایقرانی سهم خود را ادا میکنیم.
امیدواریم که این امر به مرور منجر به رشد و توسعه فدراسیونها و رقابت بیشتر بین کشورهای بیشتری در رویدادهای ملی و بینالمللی شود.
دکتر علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی ایران در این باره گفت: این یک فرصت بسیار خوب برای قایقرانی ایران است و ما مشتاقیم از کشورهای دیگر بیاموزیم و عملکرد ورزش خود را در راستای دستیابی به موفقیت بینالمللی افزایش دهیم. از ICF، فدراسیون کانوئینگ بریتانیا و سازمان بینالمللی ورزش انگلستان برای حمایت از قایقرانی ایران تشکر میکنیم.
نظر شما