به گزارش ایمنا، مهدی اختیاری درباره ساماندهی پسماند در این شهرستان، اظهار کرد: ۲۵ درصد بودجه سال ۱۳۹۹ برای انتقال زباله هزینه شده است و قولی را که به مردم محمودآباد دادم عملی کردم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر زباله قدیمی در محل دپو وجود ندارد و هر آنچه که وجود دارد زباله جدید است و ما هر شب زبالههای جمعآوری شده را منتقل میکنیم و زباله روز را به دلیل نداشتن زمین که استعلامات خاص خودش را از محیط زیست باید بگیرد، زمینی در محمودآباد ولی نداریم که مجبور به دپو زباله همان محل هستیم.
شهردار محمودآباد اضافه کرد: بوی بدی هم که مردم حس میکنند و حق هم دارند مربوط به زباله روز است ما در این مکان چه ۱۰ تن چه یک تن و یا کمتر و بیشتر داشته باشیم این بو را خواهد داشت.
اختیاری تاکید کرد: معضل اصلی ما نداشتن یک زمین مناسب برای دپو زباله در نقطه دیگر شهر است و شهرداری آمادگی کامل دارد ظرف یک هفته آنجا را پاکسازی کرده و عاری از زباله کند.
وی حل این مسئله را مستلزم همکاری و کمک ارکان اصلی شهر یعنی نماینده مجلس، فرماندار و امام جمعه و اعضای شورای تأمین شهرستان برشمرد و تصریح کرد: دپوی زباله یک معضل اصلی شهرستان بوده که ما تعریف ملی از این ضعف داریم ولی نه بودجهای در آن سطح وجود دارد و نه پیگیری ملی، که فقط در سطح شهرستان داریم این قضیه را پیگیری میکنیم.
شهردار محمودآباد با اشاره به تاکید استاندار مازندران مبنی بر زیبا بودن شهرها و مشکلات زباله، گفت: استاندار مازندران کلیدیترین دستوری که میتوانستند بدهند همین مسئله زباله، نظافت و خدمات شهرها بوده است.
اختیاری مهمترین مشکل مدیریت پسماند در شهر محمودآباد را در مرحله نخست تعیین زمین دپو عنوان کرد و ادامه داد: بحث بعدی تفکیک زباله و سایر موضوعات در این خصوص از جمله سرمایهگذاران و پیمانکاران که برای همکاری است.
وی در خصوص کاهش مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض، اظهار کرد: رقم بسیار ناچیزی را شهروندان بهعنوان عوارض به شهرداری محمودآباد میپردازند برای نمونه در خیابان آزادی و معلم به اندازه بودجه امسال شهرداری مطالبه داریم و در حال بررسی و شناسایی و پیگیری این موضوع هستیم.
شهردار محمودآباد خاطرنشان کرد: پلاکهای بدهکار را شناسایی میکنیم چه در بحث عوارض و چه در بحث نوسازی که پول زباله و خدمات را بدهکار هستند، طی دو ماه آینده کل این پلاکها شناسایی میشوند بعد از طریق کمیسیون ماده ۷۷ و حقوقی بتوانیم با رایزنی یا دستور قضائی بتوانیم مطالبات شهرداری را بگیریم و با دریافت این پول ما برای جاهای مختلف و موضوعات شهری آن را هزینه خواهیم کرد و این هزینهای که از مردم میگیریم، دوباره خرج شهروندان خواهیم کرد.
اختیاری در خصوص مشکلات فاضلاب شهری نیز گفت: در مورد فاضلاب مردم همکاری کمتری با ما میکنند، تمامی فاضلابها هدایت میشوند به سمت رودخانهها و بوی بدی که در شهر به ویژه در فصل گرم به مشام میرسد که باید با هماهنگی همه مسؤولان شهری با یک بودجه خاصی این مشکل یک بار برای همیشه حل شود.
منبع: فارس
نظر شما