حسین کارگر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در تعریفی از بحران و مقابله با آن اظهار کرد: بحران پیشامدی است که بهصورت ناگهانی و گاهی فزاینده رخ میدهد و به وضعیتی خطرناک و ناپایدار برای فرد، گروه یا جامعه میانجامد.
وی افزود: راه مقابله با بحران انجام اقدامات و ارائه خدمات اضطراری به دنبال وقوع بحران است که با هدف نجات جان و مال انسانها و تأمین رفاه نسبی برای آنها و جلوگیری از گسترش خسارات انجام میشود.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان تصریح کرد: با توجه به وجود بافت فرسوده به مساحت ۲۶۳ هکتار، وجود شبکه بازارهای تاریخی و اصلی شهر اصفهان، ابنیه تاریخی متعدد، کارگاههای مختلف به خصوص طلاسازی و دفع سموم مازاد در شبکه فاضلاب و احتمال حریق و همچنین تهدیدات احتمالی حاصل از فرونشست زمین، منطقه سه شهرداری اصفهان را به بحرانخیزترین مناطق شهری تبدیل کرده است و بر این اساس باید از آمادگیهای لازم در برابر حوادث مذکور برخوردار باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته، تعداد قابلتوجهی شیرهای هیدرانت مخصوص آبگیری تانکر خودروهای آتشنشانی در بازار و سطح منطقه نصب شد و در سالجاری نیز مجدداً با هزینهای بالغ بر سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تعدادی از این شیرها تهیه و در منطقه نصب شد.
کارگر با اشاره به هزینه بیش از ۱۵ میلیارد ریالی بابت اقدامات انجام شده این منطقه در برابر بحران، اظهار کرد: تقویت زیرساختهای ساختمان شهرداری مطابق با الگوی پدافند غیرعامل، رفع نقاط بحرانی همچون آبگرفتگیها، لایروبی و پاکسازی سپتینگها و دریچههای آبهای سطحی و برداشت موانع در مسیر کانالها و مادیها، خرید و ساماندهی سالانه تجهیزات پایگاه مدیریت پشتیبانی ستاد مدیریت بحران و حفر بیش از ۷۰ چاه جذبی آب باران از جمله اقدامات انجام شده در سال جاری است.
نظر شما