به گزارش ایمنا، سید روحاله لطیفی اظهار کرد: محمولههای ۸۸ و ۸۹ واکسن به میزان چهارصد هزار دز و دو میلیون دز با برند سینوفارم در روزهای اخیر از گمرک فرودگاه امام (ره) به صورت حمل یکسره ترخیص شد که با اضافه شدن این میزان واردات واکسن به ۱۵۲ میلیون و ۵۰۸ هزار و ۳۰۸ دز رسید.
وی افزود: با ورود این دو محموله واکسن سینوفارم ۱۳۴ میلیون و چهار هزار و ۴۹۸ دز رسید.
لطیفی در مورد واردات سایر واکسنهای کرونا گفت: پس از سینوفارم، واکسن آسترازنکا به میزان ۱۳ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۶۱۰ دز، اسپوتنیک چهار میلیون و ۹۱ هزار و ۲۰۰ دز و بهارات با یک میلیون و ۱۲۵ هزار دز از مسیر فرودگاه امام (ره) وارد کشور شد و به صورت حمل یکسره و توقف ترخیص شد.
سخنگوی گمرک افزود: به دلیل تولید مناسب واکسن در داخل، میزان بالای واکسیناسیون و واردات مناسب در چند ماه اخیر، نیاز به واردات واکسن کرونا کاهش یافته است.
لطیفی تاکید کرد: گمرک جمهوری اسلامی ایران از ابتدای فراگیری کرونا، اقدامات ویژه ای را برای ترخیص فوری اقلام مقابله با کرونا در دستور کار قرار داده و در حال حاضر نیز این رویه ادامه دارد و به محض ورود واکسن یا کالاهای مرتبط، با تصمیم ستاد ملی کرونا یا مسئولان وزارت بهداشت، محمولههای وارده با حداقل اسناد و کمترین ایستایی ترخیص خواهد شد.
وی افزود: دو میلیون بسته کیت تشخیص کرونا، اهدایی سازمان بهداشت جهانی نیز در روزهای اخیر از گمرک ترخیص شده و تحویل وزارت بهداشت شده است.
به گزارش ایمنا، پیشتر مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند دیگر واکسن کرونا وارد نخواهد شد.
منبع: فارس
نظر شما